avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Mariacorina2

Activitate Mariacorina2

Răspuns la discuția Plingere penala
este acuzata de abuz de incredere. i s a adus la cunostinta doar acest lucru. si ca are dreptul sa si ia un avocat. nu au facut nicio forma scrisa de incredintare a iei. s au inteles verbal. prietena mea a recunoscut ca a primit o. nu are si ea dreptul sa vada dosarul?
Răspuns la discuția Plangere penala
va multumesc. este acuzata de abuz de incredere. poate fi condamnata penal ?
Discuție Plingere penala

Buna ziua. Am următoarea speță. O dna ii da unei prietene o ie sa i-o reconditioneaze. Prietena are probleme grave cu fetita ei care are cancer si afla exact in aceasta perioada. Bulversată de veste...Nu mai stie ce a facut cu ia...ea zice ca nu o mai gaseste in casa si bănuiește că a aruncat o fara sa si dea seama. Dna ii face plîngere penală și pt ca nu-si mai poate recupera ia ( pt ca este pierduta) vrea sa o bage in pușcărie -asa i a spus . Intrebarea mea este se poate apara singura? Prietena mea are acte medicale care demonstrează ca este si ea, nu numai fata ei, foarte bolnavă. Are dosar medical si la psihiatrie. Oare o poate ajuta acest lucru avand in vedere ca dna care i a încredințat ia știa deja de boala ei?
Va rog mult, astept un raspuns! Momentan prietena este daramanta de vestea cu cancerul...cred ca o plîngere penală în momentul ăsta...O aruncă în disperare...Chiar este asa grav ce a facut ea? Dna nu vrea sa accepte alta solutie..De înlocuire...cică are valoare sentimentală ia ei.
Răspuns la discuția Plangere penala
se pare ca este doar o hartuire pentru ca ea a fost "invitata" la politie la audieri duminica. si doar prin telefon. nu exista o plangere penala scrisa in acest sens din moment ce e nu a primit nicio hartie, nu? cred ca se merge la intimidare. ceea ce nu este normal din partea politiei.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu inteleg de ce o acuza, despre ce infractiune este vorba? abuz de incredere?
Poate sa se deplaseze unde doreste, de unde ati inteles ca nu poate?

Discuție Plangere penala
Buna ziua. Am următoarea speță. O dna ii da unei prietene o ie sa i-o reconditioneaze. Prietena are probleme grave cu fetita, are cancer si afla exact in aceasta perioada. Bulversată de veste...Nu mai stie ce a facut cu ia...ea zice ca nu o mai gaseste in casa si bănuiește că a aruncat o fara sa si dea seama. Dna ii face plîngere penală și pt ca nu si mai poate recupera ia ( pt ca este pierduta) vrea sa o bage in pușcărie. Ceea ce nu inteleg este de ce nu poate prietena mea sa plece din oraș. Asa i s a spus de la poliție.. ( care o hartuie, a chemat o la audieri la 12 noaptea..singura..). in conditiile in care ea tre sa fie la București cu fata ca are de facut o serie de operații...Si tre sa o însoțească. Chiar nu poate pleca din oras din cauza plingerii penale? Nu poate demonstra cu acte medicale ca e o chestiune de viata si moarte?
Va rog mult, astept un raspuns! Momentan prietena este daramanta de vestea cu cancerul...cred ca o plîngere penală în momentul ăsta...O aruncă în disperare...Chiar este asa grav ce a facut ea? Dna nu vrea sa accepte alta solutie..De înlocuire...cică are valoare sentimentală ia ei.