Buna ziua. Am următoarea speță. O dna ii da unei prietene o ie sa i-o reconditioneaze. Prietena are probleme grave cu fetita ei care are cancer si afla exact in aceasta perioada. Bulversată de veste...Nu mai stie ce a facut cu ia...ea zice ca nu o mai gaseste in casa si bănuiește că a aruncat o fara sa si dea seama. Dna ii face plîngere penală și pt ca nu-si mai poate recupera ia ( pt ca este pierduta) vrea sa o bage in pușcărie -asa i a spus . Intrebarea mea este se poate apara singura? Prietena mea are acte medicale care demonstrează ca este si ea, nu numai fata ei, foarte bolnavă. Are dosar medical si la psihiatrie. Oare o poate ajuta acest lucru avand in vedere ca dna care i a încredințat ia știa deja de boala ei?
Va rog mult, astept un raspuns! Momentan prietena este daramanta de vestea cu cancerul...cred ca o plîngere penală în momentul ăsta...O aruncă în disperare...Chiar este asa grav ce a facut ea? Dna nu vrea sa accepte alta solutie..De înlocuire...cică are valoare sentimentală ia ei.
este acuzata de abuz de incredere. i s a adus la cunostinta doar acest lucru. si ca are dreptul sa si ia un avocat. nu au facut nicio forma scrisa de incredintare a iei. s au inteles verbal. prietena mea a recunoscut ca a primit o. nu are si ea dreptul sa vada dosarul?
Plangere penala
Mariacorina2
Buna ziua. Am următoarea speță. O dna ii da unei prietene o ie sa i-o reconditioneaze. Prietena are probleme grave cu fetita, are cancer si afla exact in ... (vezi toată discuția)