avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu polite i voie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu polite i voie?

buna ziua in anul 2001-2002 am fost pietena cu o dna ce se ocupa cu comert carburanti intro-zi eu mergeam in tm si ia ma rugat so aduc si pe ia pina la un depozit la care am aduso si lasato acolo ,nu stiam ce face dar dupa vreun an am primit citaite de martor intrun dosar penal unde prietena mea era invinuita ,asa dna politist a vrut sa scriu ce vroia sa auda si nu am scris am scris adevarul dar mentionez ca nu vroia so apese pe prietena mea deorece i era prietena si mai sponsoriza dar de atunci am tot pl asa ca in 2004 am intermediat o tranzactie de 1000000ron dar pina la urma si eu am cumparat marfa respectiva jumate care am platito cu op , dar firma de la care am nu a platito avind termen de plata cu fila cec care sau introdus in banca si asa intors cu lipsa disponibil dar ce vina aveam eu?sa facut dosar penal la aceea firma unde si eu am fost invinuita dar dosarul era la aceeasi dna politist unde in rechizitoriul scris de ea a scris asa NUMELE MEU SI CETATENIA TIGAN AVEA VOIE?la mine in CI scrie cetatean roman vreau sa zic ca de atunci am numai pl bine inteles nu ia-m facut plingere deoarece am copii care au terminat scoala mai multa ca aceea dna pol si nu am vrut sa aiba pl cu instutiile dar acum nu mai suport cei pot face
Cel mai recent răspuns: gemilia , utilizator 15:56, 13 Iulie 2011
Fiti mai clar, scrieti mai corect pentru a intelege speta.

Pentru ce sunteti invinuit? Nu avea voie sa scrie cetatenia „tigan” ci cetatean roman, de etnie rromă.
uitati cum a fost <in 2003 am intermediat o afafcere deci o firma a vindut ceallata a cumparat eu laem cunoscut pe amindoua cumparatorul a cumparat cu fila cec ,dupa 2 zile de la incheierea afaceri am sunat cumparatorul si l-am inrebat daca mai are marfa mai avea si am cumparat si eu ,i-am platit in tremen de 7 zile prin banca integral dar el adica vinzatorul meu nu a platit marfa si a facut o imtelegere inscrisa cu vinzatorul lui dar tot a fost bagat la legea 215 art 1,2,3,4,5,dar si eu la fel cu toate ca am platit prin banca si am adus actele necesare dar dna politist a facut dosarul cum a vrut a fost aceea dna mentionata mai sus si in rechizitorul meu a scris numele si cetatenia TIGAN ,va zic ca nu am nici o etnie sunt roman avea voie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor sau ce poate sa fie? gemi gemi in anul 2009 o femeie insarcinata in luna a 4 a fost batuta de concubinul ei cu care mai are si o fetita de 3 ani atunci a fost adusa in ungaria unde a avut ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt valentin-ionut valentin-ionut sunt din iasi ...am fost la strand cu prieteni ..dupa ceva timp au mai venit 2 persoane ..unda dintre le ..proaspat venit din italia ..a facut cinste cu ... (vezi toată discuția)
Dear madonna, peraspera peraspera Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)