avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Dear Madonna,
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Dear Madonna,

Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom aduna la un loc, sau le vom trimite asa cum le-am conceput fiecare aici. -daca ne este permis. Politicos, decent si fara patima, va afla ceea ce nu a stiut si cine stie...poate va reveni cu alte sentimente.
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 22:32, 16 Noiembrie 2009
Dear Madonna, you were absolutely right!!!! Gypsies are being discriminated against in Romania! (Sa nu ne mai ascundem dupa deget!)
Le dam bani cand cersesc ....prin urmare nu-i discriminam !:D
Ii lasam sa joace in echipa nationala de fotbal (vezi cazul Banel), deci nu-i discriminam! :P
Ii avem colegi de serviciu si le asiguram si cazarea... gratuit !!! =D>
S-a inapoiat aurul ( salbele), restitutio in integrum pentru tigani. In schimb atatia romani nu si-au primit proprietatile( case, pamant...avem un batran la inchisoare pentru ca si-a lucrat pamantul...furat).
Locurile rezervate in institutii de invatamant...
Acceptam si le...onoram regele, imparatul, mai nou presedintele.
(mesaje reluate din alt subiect referitor la tigani-gipsies(Madonna said)

Alte discuții în legătură

Reactii vehemente handsu handsu Ce parere aveti despre politica est-europeana (\"expusa\" de Madonna si urmata de reactii vehemente din partea publicului) privind minoritatea roma ? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Persoane de etnie roma ce ocupa spatiu abuziv Josephine_Morrani Josephine_Morrani Bunza ziua, Cui ma pot adresa? Povestea este lunga si am sa incerc sa relatez doar ce este important. Intr-un apartament al unei case nationalizate,cateva ... (vezi toată discuția)
8 aprilie - ziua internationala a rromilor trope_doi trope_doi Ziua internationala a rromilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii Aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat nastere la Londra, in 1971, ... (vezi toată discuția)