Tatal meu a imprumutat acum cativa ani o suma de 18 000 RON de la o anumita banca din care a inapoiat doar 2 000 RON. De ceva timp incoace tot primesc notificari si instiintari cum ca se va trece la executare silita daca nu plateste restul de bani. Intrebarea mea este: Ce anume vor executa?
Alta problema ar fi aceea ca tatal meu a abandonat familia de 2 ani de zile, timp in care a locuit in Irlanda cu iubita lui, iar pe mine ma suna doar cu necunoscut => nici in ziua de azi nu stiu cum as putea sa dau de el pentru ca nu mi-a lasat nici un numar, adresa. Nu am mai vorbit cu el din luna martie a acestui an cand m-a sunat a doua zi dupa ziua mea de nastere ca sa vada daca sunt acasa sau nu si pe urma a inchis (stiu ca e irelevant, dar mnah! ). Alte intrebari ar fi: Cum vor da creditorii de el pentru a-si recupera banii? Eu si mama mea vom fi afectate in vreun fel? E posibil sa se treaca la executarea apartamentului in care locuim?(Tin sa mentionez ca mama este titulara! El e al doilea nume. ) Iar daca "da", cum am putea sa ne aparam in instanta?
V-as fi FOARTE FOARTE recunoscatoare daca ati putea sa-mi dati niste raspunsuri!!!! Imi vine sa-l strang de gat cand vad in ce ne-a bagat, iar mama e acum in Italia pentru a strange bani pentru divort...:(