Cand am vandut masina, am perfectat toate actele inclusiv fiscal. Singurul act care lipseste e fix asta care ar trebui sa stipuleze plata in rate, aici e problema.
Salutare tuturor! O sa incep prin a spune ca sunt constient de cat de naiv am fost deci eventualele ''mistouri'' la adresa mea mi le voi asuma.
Speta este urmatoarea: Am vandut o masina unui ''prieten'', in primavara. Baiatul mi-a dat atunci un avans pentru respectiva masina si intelegerea a fost ca pana in octombrie sa imi achite si restul de bani. Mentionez ca intelegerea a fost mai mult verbala, fara niciun act semnat la notar. Bineinteles ca baiatul s-a facut disparut si nu are niciun gand sa imi dea si restul de bani, in schimb am dovezi cu conversatiile dintre noi 2 pe retele de socializare in care este stipulat clar ca pana in data de 'x' are sa imi dea atatia bani. Credeti ca am vreo sansa de castig daca i-as face reclamatie?
Bună seara, in decursul zilei am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea și atât eu cât și pasagerul din dreapta am fost duși la spital, ceilalți din cealaltă mașina nepățind nimic. În cauza mi s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Întrebarea mea e la ce pedeapsă să mă aștept? Pasagerul nu are nicio pretenție de la mine, fiind prieteni, amândoi am fost externați în aceeași seară.