avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu vătămare corporală
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu vătămare corporală

Bună seara, in decursul zilei am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea și atât eu cât și pasagerul din dreapta am fost duși la spital, ceilalți din cealaltă mașina nepățind nimic. În cauza mi s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Întrebarea mea e la ce pedeapsă să mă aștept? Pasagerul nu are nicio pretenție de la mine, fiind prieteni, amândoi am fost externați în aceeași seară.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 01:58, 14 Decembrie 2019
Se va clasa, si vei avea permisul suspendat 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala usuara iStefan88 iStefan88 Buna ziua, Am o situatie similara, daca ma puteti ajuta. Am fost implicat intr-un accident rutier , acum 2 zile, in care nu am acordat prioritate, iar ... (vezi toată discuția)
Accident sparco sparco Un prieten de-al meu a facut accident cu masina acum cateva zile. Avea in jur de 140 km/h si a intrat intr-o curba de 90 grade fara sa stie de ea(curba ... (vezi toată discuția)