avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu vatamare corporala usuara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu vatamare corporala usuara

Buna ziua,

Am o situatie similara, daca ma puteti ajuta.
Am fost implicat intr-un accident rutier , acum 2 zile, in care nu am acordat prioritate, iar celalalt sofer nu avea asigure si mai avea un pasajer in dreapta.
Nu a dorit sa cheme salvarea la fata locului sau politia, a dorit sa face o amiabila pentru a 2-a zi, cand o sa aiba asigurare, nu am fost de acord si m am dus sa reclam accidentul la Brogada Rutiera, accidente usoare.
Dupa cateva ore, s-a razgandit si pasagerul din dreapta a spus ca are fractura la degetul mic si ca el merge la Brigada Rutiera - Udriste, sa depuna plangere penala, pt vatamare corporala impotriva mea.
Acum mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala.
Puteti va rog sa ma ajuti ?
Cum as putea sa procedez eu acum?
Daca victima nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Si eu pot depune plangere, pentru ca el circula fara asigurare ?
Nu, o sa fie sanctionat contraventional de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident ... AlexRSR AlexRSR Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident rutier prin care au fost soldate 2 victime cu rani usoare,vinovat fiind eu pentru neacordare ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu vatamari corporale usoare, dosar penal Epuree Epuree Buna ziua, Pe 26 august ac. am fost victima unui accident de circulatie cu vatamare corporala usoara. Pe 07 septembrie am deschis dosar de dauna (eu fiind ... (vezi toată discuția)