avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident ...

Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident rutier prin care au fost soldate 2 victime cu rani usoare,vinovat fiind eu pentru neacordare de prioritate si din acestea rezultand retinerea permisului si dovada inlocuitoare si deschis dosar penal ,cum decurge tot procesul dosarului si ce sanctiuni pot avea mai departe.
Cel mai recent răspuns: Filip1990 , utilizator 08:50, 30 Septembrie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Țineți legătura cu persoanele vătămate.
Dacă depun plângere pentru vătămare corporală urmeaza un proces penal care duce la condamnarea dumnv și anularea permisului .
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

SunnyXxxX a scris:

Dacă depun plângere pentru vătămare corporală urmeaza un proces penal care duce la condamnarea dumnv și anularea permisului .

Am luat legatura,nu depun plangere ,m-am interesat la poliție printre niste prieteni,si au zis ca scap de urmarire penala dar imi vor retine permisul plus o amenda,cam care este incadrarea atat la permis cat si la amenda aveti idee,si in cat timp se clasează dosarul?
Daca a avut ingrijiri medicale mai mici de 90 de zile se claseaza dosarul automat indiferent daca face plangere sau nu.

AlexRSR a scris:

SunnyXxxX a scris:

Am luat legatura,nu depun plangere ,m-am interesat la poliție printre niste prieteni,si au zis ca scap de urmarire penala dar imi vor retine permisul plus o amenda,cam care este incadrarea atat la permis cat si la amenda aveti idee,si in cat timp se clasează dosarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)
Am facut cumul de puncte, nu am stiut si dupa 2 luni mi au trimis ... Aaandrr3i Aaandrr3i Am facut cumul de puncte, nu am stiut si dupa 2 luni mi au trimis citatie sa ma prezint cu permisul la politie, mi au facut dosar penal ei am 8 luni de atunci, ... (vezi toată discuția)
Accident Jimbolia Jimbolia Buna ziua in data de 31-12-2017 am acroșat o Dna ce mergea pe bicicleta , in timp ce iesiam din parcare . Precizez ca nu am observat si am plecat in tot ... (vezi toată discuția)