avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident ...

Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident rutier prin care au fost soldate 2 victime cu rani usoare,vinovat fiind eu pentru neacordare de prioritate si din acestea rezultand retinerea permisului si dovada inlocuitoare si deschis dosar penal ,cum decurge tot procesul dosarului si ce sanctiuni pot avea mai departe.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 22:37, 31 Decembrie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Țineți legătura cu persoanele vătămate.
Dacă depun plângere pentru vătămare corporală urmeaza un proces penal care duce la condamnarea dumnv și anularea permisului .
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

SunnyXxxX a scris:

Dacă depun plângere pentru vătămare corporală urmeaza un proces penal care duce la condamnarea dumnv și anularea permisului .

Am luat legatura,nu depun plangere ,m-am interesat la poliție printre niste prieteni,si au zis ca scap de urmarire penala dar imi vor retine permisul plus o amenda,cam care este incadrarea atat la permis cat si la amenda aveti idee,si in cat timp se clasează dosarul?
Daca a avut ingrijiri medicale mai mici de 90 de zile se claseaza dosarul automat indiferent daca face plangere sau nu.

AlexRSR a scris:

SunnyXxxX a scris:

Am luat legatura,nu depun plangere ,m-am interesat la poliție printre niste prieteni,si au zis ca scap de urmarire penala dar imi vor retine permisul plus o amenda,cam care este incadrarea atat la permis cat si la amenda aveti idee,si in cat timp se clasează dosarul?

Victima unui accident rutier a facut la o zi dupa accident plangere penala, este
imobilizata pentru 15 zile cu piciorul in gips (90% pentru fractura), cum trebuie sa procedeze autorul accidentului
in relatie cu persoana vatamata, pentru ca aceasta sa isi retraga plangerea ?
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
gbar, utilizator
V am spus că o să facă plangere( dacă stiti adresa puteți încerca să luați legătura cu aceasta.
Nu vreau să vă dezamăgesc dar nu cred că își va retrage plângerea.
Dacă spuneți că este un dosar penal în instanță o să primească despăgubiri de la firma de asigurări .
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Oana912256 Oana912256 Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la un accident rutier. Am fost implicata intr-un accident rutier pe data de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vătămare corporală din culpă. după câte zile de îngrijiri medicale se declanșează urmărirea penală? Valy25 Valy25 Bună ziua. În urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni a rezultat vătămarea unei persoane, șoferul nu avea alcoolemie. După câte zile ... (vezi toată discuția)