Buna ziua ,acum cateva zile am fost sunat sa vin la politie in calitate de martor pentru a da o declaratie . Ajuns acolo mi sa aratat un sir de poze cu persoane dintre care mi sa spus daca il cunosc pe un individ anume . Eu am zis ca da dupa care am luat loc si mi sa spus sa spun adevarul deoare ce acesta a fost filat . Am recunoscut ca pe perioada a 2 luni am cumparat in nenumarate randuri cannabis de la acest indivit ( mai exact 30 de grame - nu de odata) pe declaratie era scris asa '' cate un gram a cate 60 de lei in total 1800 de lei ) . I am spus domnului politist de unde am procurat nr de telefon al individului si asa mai departe . in declaratie de asemenea am mentionat ca nu mai consum ( lucru adevarat ) deoare ce eu am fost chemat pentru niste fapte din perioada iulie august ( atat am fost la el ) , intrebarea ,mea este urmatoarea .. am de ce sa ma ingrijorez ? adica am cumoarat la un interval de 2 zile in perioada aceea pentru consum propriu . se poate intoarce cumva impotriva mea aceasta chestie deoare ce au fost 30 de grame in intervalul a 2 luni ? sunt foarte speriat pentru ca nu am mai trecut prin asa ceva.