avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan 2024

Activitate Bogdan 2024

Buna ziua

Sunt cercetat disciplinar (a 2-a oara in mai putin de 1 an) pe motivul ca am refuzat sa intocmesc proceduri si instructiuni de lucru (care sunt presupuse de catre seful direct a fi sarcini de serviciu), in situatia in care Inginerul de Proces lipseste din organizatie de circa 1 an.
In aceeasi ordine de idei se folosesc(Managementul) de o exprimare ne-oficiala "orala" prin care eu ar trebui sa preiau si sarcinile acestui post ne-ocupat (Inginer de Proces), ne-existand nici o comunicare in scris sau ajustare a fisei mele a postului initiale.

Mentionez ca in Fisa Postului(personala), exista fraza "stabilirea si implementarea documentatiei standard in colaborare cu departamentul de productie".

In ce masura pot avea castig de cauza?

Multumes anticipat pentru analiza si suport.
Care este data de incheiere a contractului de comodat in speta de mai jos, citez din contract (semnat la data de 04.05.2022)

Durata Contractului
IV.1. Prezentul contract de imprumut de folosinta pe o perioada de 1 ani, cu posibilitatea de prelungire doar prin act aditional
IV.2. Predarea autovehiculului va avea loc la data de 04,05.2022, data la care incepe executarea contractului a carui durata se incheie pana la data de 04.05.2024

2023 sau 2024 ???
Este posibil sa se solicite prin act aditional, anularea obligatiei de a suporta alte cheltuieli in afara de combustibil, ale comodatarului ?

Multumesc
Buna ziua
Este undeva stipulat (negru pe alb), cine plateste celelalte cheltuieli ale vehiculului ?(rezvizii, reparatii, etc)
Iar daca comodatarul refuza aceste plati, cum se poate "rezolva" ?

(Multumesc anticipat)

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, cheltuielile /obligatiile enumerate de dvs. raman in sarcina proprietarului.