avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare Disciplinara (repetitiva)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare Disciplinara (repetitiva)

Buna ziua

Sunt cercetat disciplinar (a 2-a oara in mai putin de 1 an) pe motivul ca am refuzat sa intocmesc proceduri si instructiuni de lucru (care sunt presupuse de catre seful direct a fi sarcini de serviciu), in situatia in care Inginerul de Proces lipseste din organizatie de circa 1 an.
In aceeasi ordine de idei se folosesc(Managementul) de o exprimare ne-oficiala "orala" prin care eu ar trebui sa preiau si sarcinile acestui post ne-ocupat (Inginer de Proces), ne-existand nici o comunicare in scris sau ajustare a fisei mele a postului initiale.

Mentionez ca in Fisa Postului(personala), exista fraza "stabilirea si implementarea documentatiei standard in colaborare cu departamentul de productie".

In ce masura pot avea castig de cauza?

Multumes anticipat pentru analiza si suport.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Bogdan 2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 10 Martie 2025
Puteti fi cercetat disciplinar , daca dupa cercetare nu ati dat curs acelei sarcini.

Este greu de decis daca veti castiga sau nu , fara a se vedea si actele in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Fisa post LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru inginer prelucrari metalurgice sau mecanice ?Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Ilegalitati in acte (fisa post, ccm) paria paria In urma cu 1,5 ani m-am angajat la o societate privata unde am semnat doar CIM si, in iulie ac ROI. Acuma... in urma cu cateva zile mi s-a adus spre semnare ... (vezi toată discuția)