avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Olga68

Activitate Olga68

Răspuns la discuția Inspector SSM si PSI
Am inteles. Multumesc pentru raspuns.
M-am lamurit, ma voi adresa ITM-ului pentru o lamurire suplimentara,Dar aveti dreptate, faptul ca o prestez in timpul serviciului, il exonereaza pe angajator. Iarasi legea nu este de partea angajatului.
Este corect ce spuneti dumneavoastra, nu desfasor cealalta activitate in timp ce ma ocup de protectia muncii. Ideea este cum pot sa justific o retribuire salariala suplimentara cand legea e ambigua sau nu o inteleg eu. Cat angajatori se folosesc de angajati , punandu-le sarcini suplimentare fara sa fie retribuiti corect. Eu asta vrea sa fac: o baza legala de care ma pot folosi pt a-l determina sa ma plateasca pentru munca prestata suplimentar.Altfel nu pot face nimic.
Multumesc pentru raspuns.
Angajatorul a preferat aceasta varianta deoarece externalizarea era mai scumpa. In plus sunt doar 10 angajati . Eu caut o varianta legala prin care sa pot fi platita suplimentar pentru munca prestata deoarece angajatorul se eschiveaza, spunand ca este o activitate prestata in timpul orelor de munca.
Adica pe langa activitatea principala de inginer chimist, am fost desemnata responsabil cu activitatea de SSM si PSI, evident dupa absolvirea cursurilor de 80 de ore specifice pentru inspector SSM si PSI.
De ce nu sunt retribuite in plus persoanele desemnate cu activitatea de SSM si PSI ?