avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate mihaita2

Activitate mihaita2

Răspuns la discuția radiere auto fara acte...
ca nu e nimeni dator sa raspunda este un lucru despre care aveam cunostinta...doar ca nu mi-am inchipuit ca efectiv nimeni nu si-a facut timp sa scrie 3 prostii. mai am conturi si pe alte forumuri si nu trebuie sa astept 2 luni ca sa raspunda cineva la un mesaj postat... greseala mea:confused:
oricum, intentia mea nu a fost sa va supar, dar se pare ca nu sunteti atat de calm pe cat ar trebui sa fie un administrator... sincer vorbind, nu cred ca aveti abilitati si ca urmare ar trebui sa incetati sa mai dati raspunsuri d-astea...asta e doar parerea mea... dvs. ce credeti???
Răspuns la discuția radiere auto fara acte...
salut tuturor,
voiam sa intreb: nu urmaresc eu unde trebuie un raspuns sau nimeni nu s-a sinchisit? :-/
Răspuns la discuția radiere auto fara acte...
buna ziua!
cam aceeasi problema o am si eu. la inceputul lui noiembrie anul 2007 i-am incredintat unui tip de la serviciu masina( o dacie 1310) urmand ca in februarie 2008 sa se faca plata si actele de vanzare cumparare. in urma cu cateva zile cand i-am zis astuia sa imi dea banii sau masina, mi-a spus ca masina nu mai este, a dat-o la fier vechi. am fost la politie, am depus o plangere, dar politia zice ca nu are ce sa ii faca, ca trebuie sa il dau in judecata. pe mine ma intereseaza cum sa ma scad cu acest autoturism de la impozit. mentionez ca talonul este la el iar eu detin doar cartea de identitate.
va multumesc!