Am omis sa precizez ca noi locuim in Bucuresti iar schimbarea orasului este in Voluntari. In Voluntari exista doar un liceu tehnologic. Nu ma incanta ideea ca el sa urmeze o asemenea unitate de invatamant.
In alta ordine de idei, a-ti spus ca mama o sa ii schimbe scoala. Pentru schimbat scoala, este nevoie de acordul meu sau prin tribunal? Argumente pro schimbat scoala in timpul anului scolar, eu nu gasesc. Parerea lui o sa conteze pentru schimbat scoala?
La implinirea varstei de 14 ani, parerea lui o sa conteze mai mult? Ii pot face buletin la mine?
In apel, fosta mea sotie a obtinut domiciliul copilului la ea. Copilul are 13 ani. Copilul nu isi doreste acest lucru, cu atat mai mult cu cat, pe langa schimbarea locuintei, trebuie sa isi schimbe si scoala, orasul, prietenii.
Nu comentez decizia, dar am vazut cum judecatoarele rastalmacesc cuvinte, intamplari, etc. Din acest motiv nu doresc sa ajung din nou in fata instantei ca ma opun executarii.
Copilul este determinat sa mearga la consiliere psihologica, sa participe la executarea silita, etc., doar ca sa nu fie nevoit sa schimbe ceva si spera ca la 14 ani sa isi poata face buletinul la mine.
Pentru a evita tot acest circ, daca eu duc copilul la locuinta mamei iar el se intoarce, se mai pune in executare silita hotararea, atata timp cat eu mi-am respectat obligatia?