avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate lawrelia

Activitate lawrelia

Răspuns la discuția divortul
Revin cu mentiunea ca toate aceste bunuri au fost achizitionate in rate, imprumuturile sunt pe numele meu, iar plata lor cu carduri de cumparaturi la cumparare mi s-a dat recipisa pos cititor de card cu numele meu + chitantele ce reflecta aceste bunuri toate fiind in categoria materiale de constructii. Va multumesc
Răspuns la discuția divortul
Am si eu nevoie de un sfat :( am investit in apartamentul sotului cumparat de el inainte de casatorie 800 ron acum eu divortez, banii au fost investiti in zugraveli faianta gresie parchet usi si geamuri termopan, acestea achizitionandu-le inainte cu o luna de a parasi domiciliul conjugal, practic eu nu le mai pot lua dar doresc sa-mi recuperez banii pt ca sumele trebuiesc rambursate in 6 luni jumatate din suma si 1 am cealalta jumatate, efectiv eu trebuie sa platesc ratele, iar fostul sot nici nu-l intereseaza dar se bucura de aceste bunuri. Spuneti-mi va rog pe cale civila pot castiga ? avand in vedere ca in comun mai avem de achitat un imprumut anterior de 100 mil ? Va rog sa-mi raspundeti