Revin cu mentiunea ca toate aceste bunuri au fost achizitionate in rate, imprumuturile sunt pe numele meu, iar plata lor cu carduri de cumparaturi la cumparare mi s-a dat recipisa pos cititor de card cu numele meu + chitantele ce reflecta aceste bunuri toate fiind in categoria materiale de constructii. Va multumesc
Am si eu nevoie de un sfat :( am investit in apartamentul sotului cumparat de el inainte de casatorie 800 ron acum eu divortez, banii au fost investiti in zugraveli faianta gresie parchet usi si geamuri termopan, acestea achizitionandu-le inainte cu o luna de a parasi domiciliul conjugal, practic eu nu le mai pot lua dar doresc sa-mi recuperez banii pt ca sumele trebuiesc rambursate in 6 luni jumatate din suma si 1 am cealalta jumatate, efectiv eu trebuie sa platesc ratele, iar fostul sot nici nu-l intereseaza dar se bucura de aceste bunuri. Spuneti-mi va rog pe cale civila pot castiga ? avand in vedere ca in comun mai avem de achitat un imprumut anterior de 100 mil ? Va rog sa-mi raspundeti