Buna ziua.Conform OG 85/2001 se specifica modul de intocmire si functionare a unei asociatii de proprietari,cu drepturi si indatoriri,asociatii formate pe tronsoane,scari de bloc,blocuri sau cartiere.Nu se refera la modul de scoatere sau renuntare la serviciile unei asociatii de proprietari,cu probleme,ca majoritatea asociatiilor de proprietari care se cred proprietari peste prostia umana.Doresc o trimitere sigura la o lege sau act legislativ ce specifica conditiile in care eu,ca proprietar de imobil ,nu ma pot retrage din cadrul unei asociatii de proprietari. Specific ca la asociatia mea de proprietari,nu ar trebui sa mai platesc nimic,in conditiile in care:am contract separat la gaz,la lumina,debransat de la reteaua de incalzire,debransare comuna pe scara la apa potabila,cu efectuare de lucrari proprii la conducte separate pentru apa la fiecare locatar,cu apometru la usa,etc,etc. Deci la asociatie ar mai fi de platit femeia de serviciu care nu stim cum arata,salariile lor,si fondurile de reparatii,etc,etc,fonduri care le platim degeaba.Au facut insa un contract cu cei de la apa si nu putem incheia contract individual cu ei,deoarece ar ramane asociatia fara ...de treaba.ROG AJUTOR