Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Dânsa mi-a spus sa stau în banca mea liniștit pentru ca dacă nu mi-a venit încă nici o înștiințare se poate ca dosarul sa fie clasat și atunci am scăpat!
O sa dureze cateva luni pana se primeste rezultatul la analize in cazul drogurilor, dvs nu ati platit si nici nu stiti care este procedura, ce vreti sa cred, ca beneficiati de aparare calificata?!
Pe de alta parte, in ce conditii sa se dispuna clasarea daca dvs erati sub influenta substantelor psihoactive si ati fost depistat si cu o cantitate de droguri asupra dvs?
Asa cum v-am spus in primul mesaj, pentru detinere se face alt dosar.
Sincer și mie mi s-a părut cam de necrezut ce mi-a spus doamna avocat.. Sincer nu știu ce sa mai cred. Sunt în aer cu tot demersul asta nu știu încă nimic concret și nici nu prea ma îndruma ce sa fac doamna avocat. La ultima noastră întâlnire a spus ca ne vedem când va venii prima citație. Și sincer nici nu prea vreau sa o stresez cu întrebări pentru ca e o persoana cam dificila. Spre exemplu am ctitit un articol pe internet cum ca, cei prinși la volan cu alcool sau substanțe li se va anula permisul direct. Deci ideea de suspendare ar ieșii din discuție. Și ca legea se va da în curând. I-am trimis dânsei link-ul pe whattsap și am întrebat-o dacă și eu voi fi afectat având în vedere faptul ca fapta mea e comisa înainte de a se vorbi de aceasta lege. Și doamna avocat nu a făcut altceva decât sa îmi vadă mesajul trimis dar sa nu îmi răspundă. Deci îmi cam da de înțeles ca nu prea vrea sa își dea interesul? Nu mi-a răspuns întrebării