avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate Fonrabie

Activitate Fonrabie

imi e frica sa nu dea aia mita la doctori sa zica ca din cauza mea... este posibil?
Si eu sper si cred ca va fi in favoarea mea pt ca am vb cu multi medici si au zis ca nu putea sa decedeze din cauza accidentului... cand va fi data expertiza medico legala?
Cu parere de rau.. victima a decedat ce se va intampla cu mine in cel mai rau caz? astept un raspuns practic si de folos va multumesc
avTodincaVeronica a scris:

NU trimite nimeni certificatul medico-legal la Politie.
Doar partea poate sa faca plangere penala pentru vatamare corporala din culpa...
E mai bine sa nu se ajunga acolo, sa incercati sa va impacati...


Da nu poate sa tina certificatu si sa mearga la doctor sa mai ceara zile de spitalizare? sa ma arda pe mine?
Bun acuma oarecum e bine prb sta cam asa omul a iesit joi din spital si a mers acasa si duminica seara am vb cu sotia si a zis ca la dus la reanimare din nou dar eu am impresia ca femeia asta e parsiva si ma lucreaza pe la spate ... maine am sa ma duc la spital sa vad despre ce e vb ca mi se pare foarte ciudat ca accidentul s-a intamplat in 2 si azi este 16 deci nu cred ca ar mai putea sa aiba probleme din cauza accidentului si eu cred ca s-a dus acolo pt bolile pe care le are el ( ciroza si hepatita) si mi se pare foarte ciudat adica daca ia dat drumu joi din spital unde este fisa de spitalizare si externarea pt ca trebuiau sa ajunga la politie nu ? e normal cand ii da drumul sa faca si certificatul medico legal si sa il trimita la politie de aia am anumite dubii cum de nu a ajuns certificatu la politie ca trebuiau sa ma sune de la politie sa ma prezint acolo sa clarificam
Bun ato fost de ajutor si am inteles mare parte a lcurilor totrul e sa iasa omu bine cat mai repede si sa ma inteleg cumva cu el oare daca sta in spital pt problemele lui se scrie in certificatul medico legal ca fiind spitalizat pt mine? se poate ca daca familia lui plateste ceva bani sa ii dea mai multe zile dew spitalizare? cum pot afla daca mau tras in piept sau nu?
elis a scris:

Nu este de rau.
Primesti o pedeapsa privativa de libertate (inchisoare) pe care nu trebuie sa o executi. In termenul de incercare esti obligat sa indeplinesti anumite conditii, astfel incat sa nu se pronunte revocarea suspendarii.


Inteleg adica sa nu fac prosti deloc sa fiu cuminte:) si la asta se face dosar penal?
suspendarea executari? e de rau ce inseamna asta
Dana Niculescu a scris:

Depinde de vatamarea corporala pe care ai pricinuit-o pietonului precum și de acesta (daca face plângere penală pentru vătămare corporală sau nu).
În cazul în care pietonul are nevoie de îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile atunci acțiunea penală se pune în miscare la plângerea prealabilă făcuta de pieton, însă dacă acesta are nevoie de îngrijiri medicale mai mult de 60 zile sau dacă în urma accidentului acesta a avut următoarele consecințe: pierderea unui simţ sau organ, încetarea funcţionării acestora, o infirmitate permanentă fizică ori psihică, sluţirea, avortul, ori punerea în primejdie a vieţii persoanei, atunci plangerea penală se pune în mișcare din oficiu.


Bun si in cel mai rau caz ce patesc tinand cont ca e prima abatere ?
Si daca imi va face dosar acesta dupa cat timp se va rescrie? asa am auzit ca se rescrie si esti curat din nou chiar a fost o greseala nu a fost cu intentie