avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate alex.mar9

Activitate alex.mar9

Inteleg asta, insa problema mea este la ce directie de taxe impozite sa ma prezint. La fostul sau actualul domiciliu? Pot sa ma duc dupa ce mi se emite buletinul pe noul domiciliu, chiar daca pe contractul de vânzare-cumpărare este trecut fostul domiciliu?

JrIH a scris:

Înscrierea va fi făcută în circumscripția localității unde veți avea buletin valabil la data efectuării procedurii de înscriere.

alex.mar9 a scris:

Va salut,
Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la evidenta populatiei in orasul in care m-am mutat si am demarat procedura de schimbare domiciliu/buletin. De curand, am achizitionat un autoturism si am facut contractul de vânzare-cumpărare pe fostul domiciliul din buletin, cel nou urmand sa mi se emita in 2 săptămâni. Problema mea este ca acum trebuie sa inscriu masina la directia taxe-impozite, dar nu stiu daca trebuie inscrisa la fostul sau viitorul domiciliu din buletin, avand in vedere ca pe contract este trecut fostul domiciliu, dar eu trebuie sa inscriu si inmatriculez masina pe noul domiciliu. Mulțumesc

Va salut,
Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la evidenta populatiei in orasul in care m-am mutat si am demarat procedura de schimbare domiciliu/buletin. De curand, am achizitionat un autoturism si am facut contractul de vânzare-cumpărare pe fostul domiciliul din buletin, cel nou urmand sa mi se emita in 2 săptămâni. Problema mea este ca acum trebuie sa inscriu masina la directia taxe-impozite, dar nu stiu daca trebuie inscrisa la fostul sau viitorul domiciliu din buletin, avand in vedere ca pe contract este trecut fostul domiciliu, dar eu trebuie sa inscriu si inmatriculez masina pe noul domiciliu. Mulțumesc
Buna ziua,
Am comandat mai multe corpuri de mobila la o firma in urma unei recomandari de pe un grup pe data de 14 noiembrie. Am platit 50% avans si am primit o factura care sa ateste acest lucru, cu precizarea ca mobila va fi livrata in perioada 10-15 decembrie. Am tot sunat, m-a tot amanat cu diverse motive si a inceput sa nu mai raspunda la telefon. Am doar factura, si dovada platii cu descrierea numarului facturii, fara contract. Pot face plangere la anpc si/sau politie pentru o eventuala recuperare a avansului pe baza facturii si termenului nerespectat? Va multumesc