Buna ziua,
Am comandat mai multe corpuri de mobila la o firma in urma unei recomandari de pe un grup pe data de 14 noiembrie. Am platit 50% avans si am primit o factura care sa ateste acest lucru, cu precizarea ca mobila va fi livrata in perioada 10-15 decembrie. Am tot sunat, m-a tot amanat cu diverse motive si a inceput sa nu mai raspunda la telefon. Am doar factura, si dovada platii cu descrierea numarului facturii, fara contract. Pot face plangere la anpc si/sau politie pentru o eventuala recuperare a avansului pe baza facturii si termenului nerespectat? Va multumesc
La sfârșitul lunii dec am încheiat un contract pe baza unui avans dat prin transfer bancar pentru o mobila ! Conform contractului trebuia realizat la inceput de Februarie ! Au amânat motivat ca nu mai au oameni iar in data de 24.03.2020 mi-au lăsat mesaj cum ca firma este in colaps financiar si încearcă sa rezolve comenzile luate ! Mi-au comunicat ca vor monta doar jumate din mobila după sărbătorile Pascale si nicio acțiune nu s-a luat ! Dna administrator mi-a zis ca nu are de unde sa mi de avansul inapoi si nici nu garantează finalizarea montajului ! In situația mea mai sint 4persoane ! Ce este de făcut in aceasta situație ? Sa merg la poliției si sa fac plângere la OPC?
Mulțumesc. !