avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, In data de 19.06.21 am incheiat un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, In data de 19.06.21 am incheiat un contract pentru ...

Buna seara,
In data de 19.06.21 am incheiat un contract pentru executia mobilei de bucatarie + un dressing la apartamentul sotiei mele. Am dat un avans de 70% din lucrare deoarece cu acelasi executant imi facusem eu mobila la bucatarie in apartamentul meu de aceea am mers si pe incredere. Executantul trebuia sa onoreze montajul pana la data de 10.08.21 pe baza contractului. Nici in ziua de azi nu a montat nimic, pana luna trecuta ma tot amana ca vine saptamana viitoare si tot asa cand se apropia saptamana amana pe cealalta si povestea a continuat cu minciuna din partea lui. Acum nu mai raspunde nici la mesaje si nici la telefon. Am verificat firma lui pe internet sa vad daca nu e in faliment, se pare ca inca functioneaza.
In contract scrie ca in cazul in care executantul intarzie livrarea produselor fata de data stabilita acesta se obliga la plata penalitatilor de 0,2%/zi din valoarea comenzii. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in continuare. Sa fac plangere la politie pentru inselaciune? Sa il dau in judecata pe baza contractului?
Multumesc! O seara buna!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 13 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti contract, va plangeti la opc si apoi daca nu se misca cu mobila, in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare anpc pentru retur mobila facuta pe comanda adelaneagoe adelaneagoe Buna seara, cum putem obtine banii platiti in avans pe mobila in conditiile in care s-au produs pagube in timpul montajului mobilierului (deteriorare profunda ... (vezi toată discuția)
Mobila si durere Ismail Derya Ismail Derya Buna ziua, In data de 10 iunie a acestui an am contactat o societate care se ocupa de confectionarea mobilei pentru a-mi face o mobila de bucatarie. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un contract de furnizare mobila la comanda, cu ... Nvm15sept Nvm15sept Buna ziua, Am un contract de furnizare mobila la comanda, cu o firma. Termenul de livrare era 8 săptămâni din momentul platii avansului. Termenul fiind ... (vezi toată discuția)