avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate gionipp

Activitate gionipp

Buna ziua ! Ne puteti recomanda dvs un avocat ? Mai ieftin ? Ce am gasit pe internet , pt ca in alta parte nu avem unde cauta , ni se par ff scumpi pt bugetul nostru . Cunoasteti cazuri de acest fel ? Multumim pentru raspuns !
Avem probleme cu vecinii de deasupra care produc zgomote (bubuituri,tipete,latrat de caine) inclusiv dupa ora 22 si tin si pana la 03 dimineata , uneori continuu, alteori din cand in cand ( de ex la cateva minute ) .Aceasta situatie dureaza de cand am cumparat apartamentul in anul 2015. Am incercat sa stam de vorba cu ei fata in fata, dar am fost facuti nebuni , bolnavi . Am incercat si prin mesaje pe telefon sa ne intelegem, dar am fost facuti iar nebuni si mai nou instigatori , mincinosi . Pana la urma am ajuns la politie(sectia16) si am depus multe reclamatii . Am ajuns si la politistul de proximitate care nu a luat nici o masura si am fost luati la misto de catre seful lui . Am chemat politia cand faceau galagie si desi acestia au constatat , nu le-au dat nici o amenda .De fiecare data dau vina pe copil ca el ar produce galagia. Pentru a se opri din galagie le batem in tavan cu coada de matura si deranjam si alti vecini . Vrem sa-i dam in judecata pentru ca este ultima sansa sa ne odihnim dupa ora 22 . Am vrea sa stim ce dovezi ne mai trebuie pentru a incepe procesul impotriva lor ? Am putea aduce oameni in casa ca martori la galagia lor ? Avem inregistrari audio cu telefonul cu zgomotele produse , avem hartii cu injurii si amenintari ( dar nesemnate) , avem numerele de inregistrare ale reclamatiilor depuse si 2 scrisori recomandate cu raspuns de la sectia 16 si avem mesaje pe telefon cu injurii .