avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce dovezi ne trebuie sa dam in judecata vecinii pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce dovezi ne trebuie sa dam in judecata vecinii pentru tulburarea linistii?

Avem probleme cu vecinii de deasupra care produc zgomote (bubuituri,tipete,latrat de caine) inclusiv dupa ora 22 si tin si pana la 03 dimineata , uneori continuu, alteori din cand in cand ( de ex la cateva minute ) .Aceasta situatie dureaza de cand am cumparat apartamentul in anul 2015. Am incercat sa stam de vorba cu ei fata in fata, dar am fost facuti nebuni , bolnavi . Am incercat si prin mesaje pe telefon sa ne intelegem, dar am fost facuti iar nebuni si mai nou instigatori , mincinosi . Pana la urma am ajuns la politie(sectia16) si am depus multe reclamatii . Am ajuns si la politistul de proximitate care nu a luat nici o masura si am fost luati la misto de catre seful lui . Am chemat politia cand faceau galagie si desi acestia au constatat , nu le-au dat nici o amenda .De fiecare data dau vina pe copil ca el ar produce galagia. Pentru a se opri din galagie le batem in tavan cu coada de matura si deranjam si alti vecini . Vrem sa-i dam in judecata pentru ca este ultima sansa sa ne odihnim dupa ora 22 . Am vrea sa stim ce dovezi ne mai trebuie pentru a incepe procesul impotriva lor ? Am putea aduce oameni in casa ca martori la galagia lor ? Avem inregistrari audio cu telefonul cu zgomotele produse , avem hartii cu injurii si amenintari ( dar nesemnate) , avem numerele de inregistrare ale reclamatiilor depuse si 2 scrisori recomandate cu raspuns de la sectia 16 si avem mesaje pe telefon cu injurii .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:03, 28 Decembrie 2019
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat care sa va ajute.
Buna ziua ! Ne puteti recomanda dvs un avocat ? Mai ieftin ? Ce am gasit pe internet , pt ca in alta parte nu avem unde cauta , ni se par ff scumpi pt bugetul nostru . Cunoasteti cazuri de acest fel ? Multumim pentru raspuns !
Întrebați colegii ,prietenii ,rudele daca nu va pot recomanda un av de care au fost mulțumiți.Eventual contactați și aici pe forum,cereți 2-3 oferte și vedeti unde va încadrați
Mai înainte mergeți la o consultație pt a afla ce puteti obtine,ce costuri,sanse ,durata estimată soluționate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Salut, de aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 ... anonimanonim1 anonimanonim1 Salut, De aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 copii pana in 4-7 ani) care fac constant galagie (cu precadere in afara orelor de ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)