avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate Geoagi

Activitate Geoagi

Buna ziua!de curand am fost implicat intr.un accident auto,masina mea suferind avarii atat la caroserie cat si mecanice.am urmat toate demersurile legale,s.a facut constatarea vizuala din partea asiguratorului apoi masina a fost dusa la un service autorizat pentru a se face si constatarea mecanica,masina avand avariata caseta de directie in urma impactului,ea fiind nedeplasabila in momentul de fata.din pacate asiguratorul este euroins,este binestiut faptul ca "se misca foarte greu" in a da acceptul dosarelor de dauna.intrebarea mea este urmatoarea:ce pot face,ce pasi sa urmez pentru a.i face pe cei de la euroins sa dea acceptul cat mai repede? Repet,masina mea nu este deplasabila in momentul de fata,ce drepturi am?este posibil sa beneficiez de masina la schimb?precizez ca in urma constatarii vizuale facute din partea asiguratorului am beneficiat doar 3 zile de o masina de la o firma de inchirieri auto,bineinteles cu decontare pentru cei de la euroins.va multumesc si astept raspunsuri dvs la intrebarile mele!