avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum pot urgenta aprobarea asiguratorului in cazul unei ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum pot urgenta aprobarea asiguratorului in cazul unei daune auto?

Buna ziua!de curand am fost implicat intr.un accident auto,masina mea suferind avarii atat la caroserie cat si mecanice.am urmat toate demersurile legale,s.a facut constatarea vizuala din partea asiguratorului apoi masina a fost dusa la un service autorizat pentru a se face si constatarea mecanica,masina avand avariata caseta de directie in urma impactului,ea fiind nedeplasabila in momentul de fata.din pacate asiguratorul este euroins,este binestiut faptul ca "se misca foarte greu" in a da acceptul dosarelor de dauna.intrebarea mea este urmatoarea:ce pot face,ce pasi sa urmez pentru a.i face pe cei de la euroins sa dea acceptul cat mai repede? Repet,masina mea nu este deplasabila in momentul de fata,ce drepturi am?este posibil sa beneficiez de masina la schimb?precizez ca in urma constatarii vizuale facute din partea asiguratorului am beneficiat doar 3 zile de o masina de la o firma de inchirieri auto,bineinteles cu decontare pentru cei de la euroins.va multumesc si astept raspunsuri dvs la intrebarile mele!
Cel mai recent răspuns: Infodaune.ro , Consultant asigurari 12:04, 3 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza oficial ANPC-Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.ro, si ASF-Autoritatea de Supraveghere Financiara.-www.csa-isc.ro.
Buna ziua

Conform normelor legale puteti beneficia de autoturism de inlocuire pentru o perioada de 1/4 din numarul orelor de manopera din deviz si pe parcursul tuturor zilelor de intarziere in instrumentarea dosarului. Intarzieri nejustificate ale Asiguratorului. Le putem calcula impreuna.

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii in regie proprie pisoc_el pisoc_el buna, a mai fost cineva in situatia de a lua bani de la euroins pt reparatii in regie proprie? vi i-au dat? merci.X-( (vezi toată discuția)
Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)
Am dus mașina pe platformă, pentru constatare, la asigurătorul șoferului vinovat și am completat niște formulare. nu am primit niciun răspuns, ar trebui să mai fac ceva? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masinea mea a fost accidentata pe 2 iunie, personajul vinovat are asigurare la Euroins. Politia a incheiat PV de constatare si mi-a dat copie dupa ... (vezi toată discuția)