gi-jane2 a scris:
E asta-i acuma.. mi-e dor de copil de nu mai pot, dar nu ma duc sa o vad ca sunt unii din familia mamei mincinosi si se uita urat..
Dvs va dati seama cum suna ? Va dati seama ca va dauneaza la proces ? Pai cand veti avea termen, nu va dati seama ca mama o sa zica ca ati tarat-o degeaba in proces pe ordonanta ca nu v-ati dus la vizita ? Dvs ce o sa ziceti atunci ca v-ati ofilit de dor.. dar nu v-ati dus.
Dar dacă merg de ex la vizita si incepe de minte la proces ca eu am facut scandal ca eu i-am înjurat ca etc...si eu merg singur si ea își cheamă si martori care nu sunt acolo pentru ca asa sunt ei. Si dupaia chiar ca numai mio va da cu ridicare ? Eu nu cred ca gresesc cu abs nimic de aceea nu mai vreau niciun fel de complicație de niciun judecător de nimic! Vreau doar atat sa mi se dea dreptul meu de tata! Cum ea iese cu fetița în parc in oras la prietenii ei la neamurile ei la fel vreau si eu! Credeți că cer prea mult ca sa imi iau fetița sa ma plimb cu ea prin moll sa i cumpăr cate ceva? Cu ce am gresit sa nu am voie să ies cu fetița mea ? Cer prea mult sa merg la părinți mei cu fetița sa o vada si ei? Cer prea mult sa imi iau fata in brațe? Cer prea mult sa i dau din mana mea sa mănânce? I-am mai dat de multe ori ai ma pricep! Cer prea mult sa stau cu fetița mea in pat sa o tin la piept? Nu am facut nimic iesit din comun nu i-am bătut nu le-am făcut nimic....cer prea mult daca o sunam si o întrebam cum i fetita unde este ce face ? Pentru ca mi se rupe sufletul ca nu stiu nimic de fetiță meaa! Nu am gresit cu nimic si mama fetiței nu intelege nu vrea nimic nici macar un video sau o poza sa imi trimita! Deci eu zic ca exista un Dumnezeu acolo sus si vede tot! Nici nu vreau sa imi imaginez peste ani ce poate sa i bage in cap fetiței daca ea de acum nu vrea nici macar in fata porti sa iese 5 minute !Eu nu beau , sunt un bărbat care intelege si eu niciodata nu am sa i fac ceva rau fetiței eu ma gandesc la ea mereu si daca am drept sa o iau si doarme sau ceva de gen sau vrea sa plece undeva eu voi fi intelegator! Mama fetiței face sa se răzbune probabil ca eu tot timpul am vrut sa o părăsesc si plecam de acasa cate 2 3 zile ne certam apoi ne împăcam si tot din cauza minciunilor ei si aberațiilor ei! Vroia sa fiu sluga nu soț. Si eu am parasito nu ea ....din contra am dovezi in care ea a intrat în depresie și multe altele dar eu vreau pace si nu vreau sa fac rau! Dar in viata asa e la cine faci bine iti face rău.
Mi-am cerut iertare de la mama fetiței si i-am propus sa ingropam totul si sa inteleaga ca vreau si eu sa iau fetița si însoțită de ea si unde vrea ea dar nu la ea in casa si nu vrea! I-am zis sa imi zică abs când vrea când dorește doar sa ma sune sa imi zică hai de ex in parc si tot nimic( parerea mea ca i face si fetiței rau gen ca nu ma vede de atata timp din cauza ca nu vrea ea sa iese)