avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comună
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comună

Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de la 17 la 19 fără ridicarea de la domiciliul mamei! Pana sa fac ordonanta ma tot rugam de ea sa ma lase macar 3 minute sa o pup pe fetiță si nu vroia cu chiu cu vai ma mai lasa câteodată cum vroia ia. Si in proces cu ordonanta a mințit cum ca eu am facut scandal a pus martori mincinoși și etc. De când am facut ordonanță eu nu am mai vazut fetita pentru ca nu vrea doar la ea in casa . Mentionez pana sa imi fac ordonanta mai ieșea la poarta eu la ei pe proprietatea lor nu am fost si nu o sa merg Pentru ca imi este frica. Ce as putea face ? Nu am bătuto niciodata nu nimic sunt o fire de om foarte buna. ..Ce as putea face? Care ma poate ajuta cu un sfat ceva va rog fbk drumas adrian sau wapp 0755421233
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
Adriandrumas, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexds , utilizator 17:55, 2 Ianuarie 2020
In procesul cu divorțul băgat de ea am fost de acord cu tot sa divortez sa plătesc sa isi schimbe numele sa steie fetita la ea abs tot am fost de acord!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce as putea face ?

Sa mergeti la program asa cum a fost conceput. Puteti sa chemati politia daca cineva de acolo e violent cu dvs.
Anuntati mama de prefernt prin mesaj scris ca mergeti vineri.
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați Protecției Copilului monitorizarea programului. La 9 luni copilul e prea mic pentru a fi luat de la domiciliu însă peste aproximativ un an ar trebui sa fie posibil sa o luați și sa rămână măcar câte o noapte la început, apoi doua.


gi-jane2 a scris:

Ce as putea face ?

Sa mergeti la program asa cum a fost conceput. Puteti sa chemati politia daca cineva de acolo e violent cu dvs.
Anuntati mama de prefernt prin mesaj scris ca mergeti vineri.




Eu as fi mers cu mare drag dar familia ei si ea sunt foarte mincinosi se uită urat la mine ...pe altcineva nu lasa sa vina cu mine pe nimeni doar pe mine vrea sa merg singur ...dar ce fel de mama poate sa faca atat de mult rau si mie si copilului! Ea de fiecare dată zice ai program de vizita daca vrei vi daca nu nu ! Si eu ma rog de ea o implor hai macar 5 minute cu fetita afara vreau doar sa o văd ma rog de ea macar o poza sa imi trimita si nu vrea ...eu nu am mai vazut fetita de mult...si nici detalii numi mai da ma blocat si cand o sun atat imi zice ai program de vizita vorbim aici la mine. Ce sa fac? Mi dor de fetiță de numai pot? Mi frica sa merg ca numa o sa iese scandal....Sunt oameni foarte proști...(Ia dat la fetiță un vaccin si i intreb ce vaccin iati dat la fetiță? Zice nu-i treaba ta !) Păi cum sa nu te enervezi! Tot timpul prin mesaje i-am zis daca are nevoie de banii pentru ca oricum va trebui sai dau din urmă...dar la mine nu e vorba de banii ca am .dar avocat nu am vrut sa imi iau Mai bine as da 5 mi de lei sai donez decât sami iau avocat pentru ca nu am gresit cu nimic sunt multe minciuni si înveți si martori mincinoși nici macar martori nu miam dus si eu inca ceva tot timpul când am mers sa vad fetița am mers cu un martor! Ce sa fac?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
E asta-i acuma.. mi-e dor de copil de nu mai pot, dar nu ma duc sa o vad ca sunt unii din familia mamei mincinosi si se uita urat..
Dvs va dati seama cum suna ? Va dati seama ca va dauneaza la proces ? Pai cand veti avea termen, nu va dati seama ca mama o sa zica ca ati tarat-o degeaba in proces pe ordonanta ca nu v-ati dus la vizita ? Dvs ce o sa ziceti atunci ca v-ati ofilit de dor.. dar nu v-ati dus.

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)