avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate User_nevinovat

Activitate User_nevinovat

Răspuns la discuția Amenda penala
Aceste "executari penale" sunt in cadrul judecatoriei sectorului 6, sau intr.o alta locatie? Asta nu mi.e clar. Repet, daca n.am avut probleme de genul , nici nu m.au interesat vreodata amanunte de genul. Multumesc de intelegere!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

V-am spus, la executari penale.

Răspuns la discuția Amenda penala
Buna seara si multumesc pt raspuns. Imi puteti spune va rog, unde as putea merge tinand cont ca locuiesc in s6 sicam fost judecat tot la jud s6 (este prima oara cand am probleme cu legea si nici "prieteni" care sa ma indrume din patanile lor nu am) . Multumesc anticipat!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca hotararea este definitiva, puteti sa platiti. Mergeti la executari penale sa va interesati.

Discuție Amenda penala
Buna dimineata. Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste o amenda penala si v.as ruga sa ma ajutati sa elucidez misterul.
Pe data de 03.10.2019 am fost prezent la judecata, la jud sect 6, pt o infractiune comisa la art 336/1 (infractiune inchipuita de agentii de la rutiera , unde eu n.am putut sa.mi dovedesc nevinovatia) in urma careia s.a dispus pe data de 07.11.2019 (dupa un an jumatate si 3 amanari, 17.10 , 31.10 si 07.11) pedepsirea mea cu o amenda penala in cuantum de 3.600 lei si cheltuieli de jud. de 1000 lei. Suntem in data de 04.01.2020 iar acasa, prin posta nu mi.a venit nici o hartie de la instanta. Ce pot face in cazul asta? Cum pot sa obtin aceasta rezolutie mai repede ca sa merg sa achit amenda(am inteles ca nu am cum sa achit pana nu imi vine hartia) pt a scurta timpul de asteptare pana la examenul de redobandire a permisului? Daca nu vine hartia asta (rezolutia am inteles ca se numeste) si trec cele 90 zile , termenul de achitare a amenzii, nu intru sub incidenta art 63/c? Va multumesc anticipat pt raspuns. Cu stima!