Menționez că am terenul dat în arendă la arendaș. Arendașul a scris în 2014 că îmi dă 500 kg/ ha. În unii ani mi-a dat bani pentru 800 kg, în alți ani mi-a dat bani pentru 1000 kg/ha. Eu nu pot vinde cerealele că nu am mașină cu care să le car la fabrica de pâine. Arendașul mi-a plătit doar o parte din contribuția la sănătate și m-am trezit cu diferențe de plată la sănătate pentru anii 2015-2017. Arendașul se jură că a plătit toți banii pentru sănătate și că ANAF a făcut greșeli. Am constatat și eu că ANAF a făcut niște greșeli, că pe anul 2016 din venitul net mi-a scăzut contribuția la sănătate si am platit apoi impozit la venitul net recalculat cum este corect si am primit niste bani inapoi , dar pe anii 2014,2015,2017, 2018, 2019 ANAF ar trebui sa scada contributia la sananate din venitul net anual, sa recalculeze venitul net si sa-mi dea banii inapoi ( diferenta). Nu am inteles de ce la ANAF figurez angajat al arendasului, ca eu nu sunt angajat la arendas, se vede ca arendasul e mana in mana cu cineva de la ANAF si fac fraude in numele meu. si am fost trecut ca angajat al arendasului. Ce pot face in aceasta situatie ?