avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu arendașul si cu ANAF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu arendașul si cu ANAF

Menționez că am terenul dat în arendă la arendaș. Arendașul a scris în 2014 că îmi dă 500 kg/ ha. În unii ani mi-a dat bani pentru 800 kg, în alți ani mi-a dat bani pentru 1000 kg/ha. Eu nu pot vinde cerealele că nu am mașină cu care să le car la fabrica de pâine. Arendașul mi-a plătit doar o parte din contribuția la sănătate și m-am trezit cu diferențe de plată la sănătate pentru anii 2015-2017. Arendașul se jură că a plătit toți banii pentru sănătate și că ANAF a făcut greșeli. Am constatat și eu că ANAF a făcut niște greșeli, că pe anul 2016 din venitul net mi-a scăzut contribuția la sănătate si am platit apoi impozit la venitul net recalculat cum este corect si am primit niste bani inapoi , dar pe anii 2014,2015,2017, 2018, 2019 ANAF ar trebui sa scada contributia la sananate din venitul net anual, sa recalculeze venitul net si sa-mi dea banii inapoi ( diferenta). Nu am inteles de ce la ANAF figurez angajat al arendasului, ca eu nu sunt angajat la arendas, se vede ca arendasul e mana in mana cu cineva de la ANAF si fac fraude in numele meu. si am fost trecut ca angajat al arendasului. Ce pot face in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Veverita1000, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza venitul din arenda? hamarsold1985 hamarsold1985 Cum se calculeaza venitul din arenda? Venitul brut a fost 40324 lei, deducerea de 40 % a fost de 16130 lei, venitul net realizat a fost de 24194, iar ... (vezi toată discuția)
Arenda 2018 Lisonelta400 Lisonelta400 Mie arendasul mi-a dat 35197,50 lei pe anul 2018. Am citit la ANAF ca se plateste impozitul la suma de 550 de lei tona de grau. In realitate eu am primit 650 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu arendasul si anaf Veverita100 Veverita100 Anaf nu vrea in mod abuziv sa-mi recalculeze impozitul. Arendasul a platit impozitul la venitul net, dar trebuia sa-l plateasca la venitul net recalculat ( ... (vezi toată discuția)