avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Popescu Radu Cătălin

Activitate Avocat Popescu Radu Cătălin

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să vă adresati politiei locale

Balint88 a scris:

Unde se poate reclama o constructie ilegala cu pericol sanitar? Situatia este in felul urmator, locuim in Rosia Montana judet Alba, sit Unesco in centrul istoric. In fata casei noastre, in jurul unui stalp electric (ce apartine de electrica) un localnic si-a construit un fel de cotet in care nu doar ca a instalat o soba si locuieste dar isi arunca urina chiar langa creand un adevarat focar de infectie. Primaria nu doreste sa accepte sesizari deoarece nu doreste sa isi creeze situatii neplacute in randul localnicilor cu constructii ilegale similare. ce pot face? tare mi-ar placea sa pot uploada o poza, este o arhitectura inedita.

Răspuns la discuția Solicitare notar la domiciliu
Buna ziua!
Da se poate deplasa notarul!
Buna ziua!
Va puteti adresa instantei pentru o actiune de suplinire consimtamânt!

Marynussh a scris:

Bună ziua , am doi copii unul de 4 și celălalt de 2 . Eu și fostul concubin ne-am despărțit ,iar eu vrea sa plec cu copii in străinătate pentru a mă duce la munca , insa Tatăl nu vrea sa îmi de-a procura decat pentru cel de 4 ani pentrul cel mic nu vrea spunandu-mi că cel mai ok ar fi să crească la el .
Întrebarea mea este legal se poate face ceva în legătură cu procura ?

Răspuns la discuția Succesiune.
Buna ziua!
În situația în care cei doi copii renunța la moștenire nu moștenesc nici nepoții defunctului respectiv copii acestora.
Buna ziua!
Plângerea penală trebuie să fie personală, în situația în care aveți cunoștință de săvărșirea unei infracțiuni puteți formula un ” Denunț” la poliție”.
Buna ziua!
In functie de capetele de cerere ale acțiunii.
Răspuns la discuția mod suspect de angajare
Buna ziua!
Având în vedere regulamentul GDPR, fără o declarație cu privire la acordul dat de către dumneavoastră cu privire la datele personale nu au dreptul să vă folosească datele respective.
Buna ziua!
Trebuie sa apelati la un expert care vă poate emite certificatul respectiv după o eventuală evaluare, se emite rapid.
Buna ziua!
Este perfect legal, dar veți obliga ulterior ceilalti membrii ai asociatiei de proprietar la plata cheltuielilor in solidar cu dumneavoastra!
Puteți prin intermediul Uzucapiunii, dar cel mai bine va interesați la Unitatea Administrativ Teritoariala de situația terenului respectiv.