avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate alsatraiteur

Activitate alsatraiteur

Buna ziua ! Am o societate cu mai multe cladiri (hale) pe acest teren care-mi apartine. Eu consider ca societatea mea este un TOT si ca daca fac lucrari la o hala sau la o alta tot platesc impozit marit din cauza cresterii valorii cu toate ca nu acesta ar trebui sa fie criteriul de crestere.
Ca sa pot sa le inchiriez halele trebuiesc renovate. O parte din lucrari le-am facut cu diverse societati dar o parte din lucrari le-am facut in regie proprie. Am cumparat materialele de constructii si am reparat eu cu familia si prietenii in mod benevol.
Contabilul imi spune ca pentru a putea scade din gestiune materialele folosite de mine (ciment, balast, intrerupatoare, lampi etc) trebuie sa cer niste devize la niste societati care sa-mi spuna cat ar fi costat aceste lucrari daca le-ar fi facut o societate. Mi se pare o aiureala asa ceva. Ce credeti ? Cum sa scad aceste materiale din gestiune ? Trebuie specificat undeva sau fac inventarul si scriu in el ce este pe teren, ce nu este fiind consumat ... Cine-mi face mie devize gratuite dupa ce am facut lucrarea ? Va multumesc !
Buna ziua !

Am cumparat o proprietate si pentru cumpararea ei am facut un imprumut la banca pentru care a trebuit sa pun ipoteca un apartament.

Aceasta proprietate am transformato intrun SRL. Aceasta proprietate are valoare mai mare decat apartamentul si imprumutul de la banca.

Spuneti-mi va rog cum pot sa fac, ce trebuie sa fac sa schimb ipoteca de pe apartament pe proprietatea cumparata.

Va multumesc.

GP