avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate george.alexandru2

Activitate george.alexandru2

Anul trecut am avut un eveniment rutier in urma caruia s-a ajuns la concluzia ca a fost culpa comuna.
Speta: Eu eram oprit langa trotuar, un alt autoturism a venit cu viteza si a smuls usa mea (a soferului) care era deschisa mai putin de un sfert.
Eu am reparat autoturismul meu pe banii mei, dupa care am primit de la societatea Groupama (asigurarea celuilalt autoturism implicat) jumatate din dauna estimata cu care am reparat masina.
Cealalta masina a fost reparata pe asigurarea Casco.
Astazi am primit comunicare de la tribunal si apar in dosar ca si Intervenient, nu ca Parat.
Insa nu inteleg daca mi se solicita mie sa platesc suma de jumatate din costul reparatiei (aproximativ 3700 de lei).
Ar trebui sa transmit un raspuns oficial tribunalului pentru acest dosar, iar in aceasta situatie doresc sa refuz achitarea acelei sume intrucat aveam asigurare obligatorie RCA incheiata la data producerii accidentului.

Ce pasi ar trebui sa urmez in aceasta directie? Din cate inteleg din documentatia primita, Euroins a refuzat plata... Insa, in dosar Euroins apare ca parat nu eu.