avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Panduru Ion

Activitate Panduru Ion

Bună ziua. Am rezervat o vacanță în Bulgaria, între 15-22 august 2020. Am asigurare storno. Am cerut touroperatorului anularea și returnarea banilor. Răspuns, nu se poate ,voucher poate, banii sunt la hotel. Pot cere asiguratorului rambursarea, având în vedere că este posibil să nu pot călători în Bulgaria datorită contextului Covid-19?
Răspuns la discuția Prucură notarială
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Prucură notarială
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Merci!
Bună ziua.
Pot încheia o procură notarială valabilă pe teritoriul României, în condiția în care sunt în Franța, în Corsica, blocat de carantină? Vreau să împuternicesc pe fiica mea să radieze un autovehicul al cărui proprietar sunt și să înmatriculeze în numele meu un autovehicul, pe care pot să îl cumpăr prin programul Rabla. Merci.
Răspuns la discuția Plată în lei sau euro
Mulțumesc. Am găsit deja o altă ofertă. Plata la cursul interbancar și cu un discount semnificativ. O seară plăcută!
Bună ziua.
Vreau să cumpăr un autoturism japonez
Dealerul are prețul afișat în euro, dar plata se face în lei. Acesta folosește un curs de 4,84 ron, nu cursul interbancar, astfel prețul e sensibil mai mare. Eu am euro pe care trebuie să îi schimb in ron, cu care dealerul cumpără iar euro. Poate fi considerată o practică abuzivă sau înșelătoare?