avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Anulare vacanță externă
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Anulare vacanță externă

Bună ziua. Am rezervat o vacanță în Bulgaria, între 15-22 august 2020. Am asigurare storno. Am cerut touroperatorului anularea și returnarea banilor. Răspuns, nu se poate ,voucher poate, banii sunt la hotel. Pot cere asiguratorului rambursarea, având în vedere că este posibil să nu pot călători în Bulgaria datorită contextului Covid-19?

Alte discuții în legătură

Recuperare avans excursie in lipsa asigurarii storno imosoft imosoft Buna ziua, In urma cu 3 luni de zile am contractat o excursie in Italia prin intermediul unei agentii de turism. Am platit ca avans 50% din suma, iar ... (vezi toată discuția)
Vacanta in egipt SIMBOPREST SIMBOPREST AM AVUT UN GRUP DE TURISTI CARE TREBUIAU SA MEARGA IN VACANTA IN EGIPT IN 30 IANUARIE DE PE BUDAPESTA.(ZBOR)AU RENUNTAT DIN CAUZA FAPTULUI CA NU LI S-A ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare la agentie, facuta cu voucher de vacanta si restituriea banilor Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Va rog frumos sa imi spuneti daca exista o posibilitate legala sa renunti la o rezervare facuta la o agentie turistica cu voucher de vacanta si sa se ... (vezi toată discuția)