acest apartament nu este singurul bun al tatalui meu, intrucat el locuieste cu actuala sotie si cu copilul in alt apartament, proprietatea lor. de asemenea tatal mai detine si o firma si alte bunuri, din cate am inteles s-ar putea sa existe acte si pt un alt apartament care va ramane copilului lor. in acest caz, daca n-o sa mai am pretentii la celalalte bunuri, ar fi posibil sa nu mai platesc despagubiri celorlalti mostenitori pt acest apartament si sa fie totusi o solutie si mostenirea?
apartamentul acesta a fost dobandit de tata in timpul primei casatorii, dar partajul s-a facut si mama mea n-are nici un interes sa conteste sau sa aiba alte pretentii asupra acestui imobil.
multumesc inca o data:)
apartamentul cu pricina a fost dobandit de tatal meu inaintea casatoriei cu actuala sotie, deci sa inteleg ca ar putea sa mi-l vanda si fara acordul ei...
si daca imi face act de vanzare-cumparare e necesar un document bancar care sa ateste plata sau e destul doar o declaratie la notar ca el a primit banii de la mine?
si mai am inca o intrebare..daca tatal n-ar fi de acord sa mi-l vanda, ci sa mi-l lase ca mostenire, si aceasta poate fi atacata?
intreb toate variantele ca sa stiu si eu ce o sa semnez:)
multumesc mult
Buna seara!
am si eu o nelamurire. tatal meu este recasatorit si doreste sa-mi lase un apartament.
ce act ar trebui sa inchei pt a nu putea fi atacat ulterior?adica nici de actuala sotie(in caz de divort), nici de copilul momentan minor din a doua casatorie?
multumesc