avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters60155

Activitate ContSters60155

acest apartament nu este singurul bun al tatalui meu, intrucat el locuieste cu actuala sotie si cu copilul in alt apartament, proprietatea lor. de asemenea tatal mai detine si o firma si alte bunuri, din cate am inteles s-ar putea sa existe acte si pt un alt apartament care va ramane copilului lor. in acest caz, daca n-o sa mai am pretentii la celalalte bunuri, ar fi posibil sa nu mai platesc despagubiri celorlalti mostenitori pt acest apartament si sa fie totusi o solutie si mostenirea?
apartamentul acesta a fost dobandit de tata in timpul primei casatorii, dar partajul s-a facut si mama mea n-are nici un interes sa conteste sau sa aiba alte pretentii asupra acestui imobil.
multumesc inca o data:)
apartamentul cu pricina a fost dobandit de tatal meu inaintea casatoriei cu actuala sotie, deci sa inteleg ca ar putea sa mi-l vanda si fara acordul ei...
si daca imi face act de vanzare-cumparare e necesar un document bancar care sa ateste plata sau e destul doar o declaratie la notar ca el a primit banii de la mine?
si mai am inca o intrebare..daca tatal n-ar fi de acord sa mi-l vanda, ci sa mi-l lase ca mostenire, si aceasta poate fi atacata?
intreb toate variantele ca sa stiu si eu ce o sa semnez:)
multumesc mult
Buna seara!
am si eu o nelamurire. tatal meu este recasatorit si doreste sa-mi lase un apartament.
ce act ar trebui sa inchei pt a nu putea fi atacat ulterior?adica nici de actuala sotie(in caz de divort), nici de copilul momentan minor din a doua casatorie?
multumesc