Bună ziua, mă numesc Georgiana, am vârstă de 24 de ani, în curând fac 25 și am o relație de aproape 7 luni cu un băiat în vârstă de 31 de ani. Suntem din același oraș, dar fiind faptul că aici în România este de la o zi la alta tot mai greu să îți clădești un viitor și o familie, a fost nevoit să plece în afară acum 6 ani, mai exact în Germania, și de atunci a tot schimbat locul de munca pana când a găsit un serviciu bun, care îl sadisface și la salariu. (Tot de 6 ani ne cunoaștem și noi dar abia acum ne-am făcut curaj să începem o relație). Unde lucrează în prezent, lucrează de 2 ani și jumătate.
Povestea abea acum începe, în aceste 7 luni ne-am văzut de 2 ori pentru că eu sunt în prezent în România și el în Germania și până ne vom revedea din nou v-a trebui să așteptăm alte 7 luni și este foarte greu. Ideea este că eu acum în vără când vine aș vrea să mă duc la el pentru a începe o viață nouă, dar mama mea nu vrea să mă lase cu toate că de câte ori a fost el acasă s-a purtat foarte frumos cu el, adică înțelegeai practic că îl place și îl acceptă (teatru ieftin), dar de când a plecat înapoi mama mea se poartă foarte urât cu mine în sensul că avem multe certuri și îmi tot repetă că mă v-a lăsa să plec din casă doar dacă prietenul meu în vară mă vă cere de soție și vom face actele.
Este posibil așa ceva?