Bună ziua, mă numesc Georgiana, am vârstă de 24 de ani, în curând fac 25 și am o relație de aproape 7 luni cu un băiat în vârstă de 31 de ani. Suntem din același oraș, dar fiind faptul că aici în România este de la o zi la alta tot mai greu să îți clădești un viitor și o familie, a fost nevoit să plece în afară acum 6 ani, mai exact în Germania, și de atunci a tot schimbat locul de munca pana când a găsit un serviciu bun, care îl sadisface și la salariu. (Tot de 6 ani ne cunoaștem și noi dar abia acum ne-am făcut curaj să începem o relație). Unde lucrează în prezent, lucrează de 2 ani și jumătate.
Povestea abea acum începe, în aceste 7 luni ne-am văzut de 2 ori pentru că eu sunt în prezent în România și el în Germania și până ne vom revedea din nou v-a trebui să așteptăm alte 7 luni și este foarte greu. Ideea este că eu acum în vără când vine aș vrea să mă duc la el pentru a începe o viață nouă, dar mama mea nu vrea să mă lase cu toate că de câte ori a fost el acasă s-a purtat foarte frumos cu el, adică înțelegeai practic că îl place și îl acceptă (teatru ieftin), dar de când a plecat înapoi mama mea se poartă foarte urât cu mine în sensul că avem multe certuri și îmi tot repetă că mă v-a lăsa să plec din casă doar dacă prietenul meu în vară mă vă cere de soție și vom face actele.
Este posibil așa ceva?
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Domnişoară, de când aţi împlinit 18 ani, sunteţi majoră şi dispuneţi liber şi independent de viaţa dvs.
Deci mama dvs. nu vă poate împiedica să plecaţi.
Nu iti trebuie acordul mamei. Totusi gândește te bine ce vrei sa faci in viata. Explicați mamei ca vreti sa va vedeti de viata dv, ca doriți să plecați la el dar in asa mod încât să nu rupeti relatia cu ea. Mai sunt uni părinți care își apără puii chiar cu riscul ca acestia sa fie nefericiți o viata intreaga