MoniMgh a scris:
Va rog din suflet dati-mi sfatul legal cum ar trebui sa procedez sa nu mi se mai impuna ce si cum trebuie sa fac deoarece locuiesc in casa lor si ma mai si ajuta, dar nici nu accepta ca eu sa plec din tara...
Va multumesc din suflet.
Cu multa stima.
MGM
Parintii dvs. nu se gandesc la dvs. ci la ei. Problema dvs. cu ei e si a miilor si zecilor de mii de romani care au ales sa plece din Romania de ani si ani si care au avut parte de acest santaj sentimental. N-am auzit de nici un parinte sa moara ca i-a plecat copilul. Ba unii chiar sunt foarte multumiti cand vad ce au realizat copii lor prin strainatate. "Murim daca pleci'' e un discurs infantil si vina va apartine pentru ca ii ascultati. Parintii dvs. si ai alora care utilizeaza acest discurs sau altul sunt niste abuzatori. O persoana supusa unui abuz de acest fel dezvolta in ani ceea ce numim sindromul co-dependentei: simtim ca nu e normal ce se intampla insa ne complacem, incercam sa iesim dar simtim si o placere lasandu-ne abuzati, etc. (cautati informatii despre asta pe internet si va veti regasi in descrierile celor care vorbesc despre asta).
Stati in casa parintilor dvs. OK. Dar in acelasi timp ei nu locuiesc cu dvs. ceea ce va permite sa va faceti o viata a dvs. si modul del mai simplu sa va rupeti de acest santaj sentimental e sa va faceti propria dvs. familie. Nu ati cunoscut nici un barbat pana acum? sau DA si parintii dvs. nu l-au considerat protrivit si au venit cu discursul "daca te mariti cu el noi murim''?
9 mâtze ? Glumuti probabil... Luati doamna un copil de la casa de copii, plecati in lume, calatoriti, emigrati, faceti ceva cat inca nu e prea tarziu pentru sanatatea dvs. psihica...Cu dvs. in Romania, cu mâte, cu sau fara iubit, prieten sau sot...viata parintilor dvs. se va derula asa cum le este
lor dat si vor trai si muri asa cum le este
lor scris si nu in functie de cum se deruleaza viata dvs.! Maritati-va, faceti sau adoptati un copil, schimbati-va coafura, tatuati-va...In concluzie, faceti ceva si rupeti-va de acest santaj sentimental. Si nu va temei: nu va vor da afara din casa...ca doar suneteti unicul copil si ei va iubesc, nu? Intoarceti deci aceasta arma a lor ....impotriva lor! Succes!