avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate muzician2008

Activitate muzician2008

Răspuns la discuția o soprana imi canta mereu in ap
Domnule av vasilescu... Poate mai treceti si dumneavoasta pe la opera sa aveti si dumneavoastra cultura ca nu prea ar fi frumos sa se spuna despre dumneavoastra ca sunteti incult... Asta e comentariu cu privire la o viitoare cantareata ? Asa apreciati dumneavostra cultura ? Ce pretentii sa mai avem de la " Dorele " din reclama ? Rusine dumneavoastra

------------------------------------------------------------

poate daca ii puneti mana la gura...s-o potoliti.
va sfatuiesc sa continuati s-o reclamati la politie si ea sa primeasca amenzi...pana ii trece pofta de cantat.

av.vasilescu

----------------------------------------------------------

Daca treceti pe la opera sa nu va invitati partenera la dans in ideea ca ceilalti spectatori sunt prea timizi pt a face acelasi lucru... ( Nici Atheneul Roman de pe bancnota de 5 lei nu e noul Moll... )
Culturalizare placuta.
Răspuns la discuția o soprana imi canta mereu in ap
Am intrat pe acest forum cu aceeasi problema :)... In situatia de fata eu sunt "Pianistul " . Cel ce tulbura somnul octogenarilor sai vecini . Astazi domnul cu pricina m-a amenintat cu tribunalul. ( Ne vedem in instanta probabil... ) Ce sa fac daca asta imi este meseria si asa imi castig existenta ? Nu sunt chiriasul nimanui si atata timp cat respect ora de liniste il poftesc sa faca " solfegii " in fata usii dar sa nu sune ca il dau eu pe el in judecata pt hartuire... ( nu-i convine stilul clasic... daca era mai vesel poate ii placea... Pe viitor poate ma pune sa recit si bancuri... )

O zi buna. M-am lamurit . Multumesc userului cora2006 :)