avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate sunwaves20

Activitate sunwaves20

Va multumesc pentru raspuns, in urma cautarilor am inteles ca trebuie atasat la dosar, copie C.I., 2 exemplare cerere de judecata, si 2 copii a ceea voi ataca.Mai este necesara adaugarea altor documente?

Iordan Ciprian a scris:

se poate face plangere contraventionala in 15 zile de la comunicarea procesului verbal catre dvs.

Buna ziua, in urma cu o luna eram in cluj cu 4 prieteni, sa sarbatorim o zi de nastere iar spre seara am zis sa mergem catre targul de craciun.Am luat si o sticla de Captain Morgan pe care o tineam in mana, sa ne punem la o masa si sa luam 4 pahare sa turnam niste cola peste, intre timp am ridicat si putin tonul sa cantam un la multi ani.Tin sa precizez ca in zona acolo erau multe persoane care consumau bauturi alcoolice (bere, vin... etc.).Nici n am apucat bine sa ne punem la masa rotunda ca vine jandarmeria si ne legitimieaza.Reactia a fost “de la Bucuresti si mai si beti pe strada” si nici macar nu deschisesem sticla, bang 500 de lei mie, si un prieten 100.As dori sa stiu daca exista vreo sansa sa contest aceasta amenda pentru ca am primit`o tocmai astazi prin posta(nu am vrut sa semnez PV), deci practic am 15 zile incepand de astazi, nu?
P.S.:Si daca aveti idee bineinteles, care ar fi costurile de judecata.
Multumesc.