avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda jandarmerie cu privire la consumul de bauturi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda jandarmerie cu privire la consumul de bauturi alcoolice.

Buna ziua, in urma cu o luna eram in cluj cu 4 prieteni, sa sarbatorim o zi de nastere iar spre seara am zis sa mergem catre targul de craciun.Am luat si o sticla de Captain Morgan pe care o tineam in mana, sa ne punem la o masa si sa luam 4 pahare sa turnam niste cola peste, intre timp am ridicat si putin tonul sa cantam un la multi ani.Tin sa precizez ca in zona acolo erau multe persoane care consumau bauturi alcoolice (bere, vin... etc.).Nici n am apucat bine sa ne punem la masa rotunda ca vine jandarmeria si ne legitimieaza.Reactia a fost “de la Bucuresti si mai si beti pe strada” si nici macar nu deschisesem sticla, bang 500 de lei mie, si un prieten 100.As dori sa stiu daca exista vreo sansa sa contest aceasta amenda pentru ca am primit`o tocmai astazi prin posta(nu am vrut sa semnez PV), deci practic am 15 zile incepand de astazi, nu?
P.S.:Si daca aveti idee bineinteles, care ar fi costurile de judecata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sunwaves20 , utilizator 00:05, 15 Ianuarie 2020
se poate face plangere contraventionala in 15 zile de la comunicarea procesului verbal catre dvs.
Va multumesc pentru raspuns, in urma cautarilor am inteles ca trebuie atasat la dosar, copie C.I., 2 exemplare cerere de judecata, si 2 copii a ceea voi ataca.Mai este necesara adaugarea altor documente?

Iordan Ciprian a scris:

se poate face plangere contraventionala in 15 zile de la comunicarea procesului verbal catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei, cum ma pot proteja ? andrej andrej Buna seara. In urma cu doua seri trebuia sa ma urc in masina sa plec pana la o ruda. Cand cobor din scara ma intalnesc cu un prieten de-al meu cu care am stat ... (vezi toată discuția)
Fapta auto - dovada pv green777 green777 Buna seara sau dimineata este deja ora 3.38 am. Am ne voie de un sfat. In aceasta noapte ma intorceam cu prietena de la niste amici. Ea a baut un pahar de bere ... (vezi toată discuția)
Hai sa jucam ''logica distractiva'' dan_sur_cr dan_sur_cr Regulamentul este :oricine poate posta o problema de logica distractiva,se joaca pana da cineva raspunsul,daca nu l da nimeni in 10 zile cel ce a postat da ... (vezi toată discuția)