avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate suny7777777

Activitate suny7777777

Buna ziua.Zilele trecute am aflat ca părinții au făcut contract de vânzare cump fratelui pe apartamentul acestora.Nu sa făcut dovada plății prin virament bancar.La decesul părinților la dezbaterea sucesiuni mai am vreun drept?Multumesc pentru răspunsuri.
Buna ziua!In ziua de 12 trebuie sa-mi iau permisul suspendat de la poliția rutieră.Avand in vedere cond de siguranța in M.A.I, poliția poate sa ma amâne?Este dreptul meu sa-l primesc am încheiat perioada de suspendare de 30 de zile!!!.Multumesc!
Discuție Schimbare B.I
Buna ziua!In maxim 1 luna zile trebuie sa-mi schimb buletinul.Puteti sa-mi spuneti va rog de ce documente am nevoie pentru înlocuirea acestuia?Locuinta este pe numele părinților.Multumesc!
.Buna seara!Am o suspendare permis 30 zile pentru neacordare prioritate pietoni .Am calculat cele 30 zile.Acestea pică intr-o zi de joi.Pot merge vineri pentru recuperarea acestuia.Multumesc tuturor pentru răspunsuri!!
Buna ziua.Cele 30 zile se împlinesc intr-o zi de joi.Puteti sa-mi spuneti va rog ,dacă pot merge vineri pentru ridicarea acestuia.Va Multumesc pentru răspunsuri!!!!

latka a scris:

Nu înțeleg ce doriți, nu știți sa explicați. Citiți articolul pe care l-am postat din OUG 195 /2002, dacă ați condus sub influenta băuturilor alcoolice, cazul a), sau prin neacordarea de prioritate ați provocat un accident, soldat cu pagube materiale, cazul b) aveți obligația sa va prezentați la politie pentru a da testul, dacă nu, nu aveți aceasta obligație. Dacă nu luați testul în cele 30 de zile, vi se mărește suspendarea cu încă 30. Ce nu pricepeți!?

Va Multumesc !!!!

latka a scris:

Nu înțeleg ce doriți, nu știți sa explicați. Citiți articolul pe care l-am postat din OUG 195 /2002, dacă ați condus sub influenta băuturilor alcoolice, cazul a), sau prin neacordarea de prioritate ați provocat un accident, soldat cu pagube materiale, cazul b) aveți obligația sa va prezentați la politie pentru a da testul, dacă nu, nu aveți aceasta obligație. Dacă nu luați testul în cele 30 de zile, vi se mărește suspendarea cu încă 30. Ce nu pricepeți!?

OK.Doresc un răspuns la acest răspunsul poliției-Trebuie/Nu trebuie sa va prezentați .Va Multumesc!

latka a scris:

Dacă va încadrați într-unul dintre cazurile de la acel articol și nu luați testul în cele 30 de zile, mai luați un supliment de 30.

Multumesc!Si dacă pic prin absurd se prelungește cu înca 30 zile? In scrisorica de la poliție se precizează astfel. ~Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce,trebuie/nu trebuie sa va prezentați la serviciul poliției rutiere unde sunteți înregistrați in evidentă pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație. Acest trebuie/nu trebuie nu îl înțeleg!Va rog lămuriti- ma!!!!!Multumesc!!!!!

latka a scris:

Art. 106.1 din OUG195/2002
(1) Titularul unui permis de conducere eliberat de către o autoritate română sau străină susține, în mod obligatoriu, până la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule, tractoare agricole sau forestiere ori tramvaie stabilită prin procesul-verbal de constatare a contravenției, un test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, atunci când suspendarea a fost aplicată pentru:
a) conducerea sub influența băuturilor alcoolice;
b) nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depășirea sau trecerea la culoarea roșie a semaforului, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulație din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale.

Este obligatoriu ca in perioada de 30 zile cât este suspendat permisul(neacordare prioritate pietonii) sa susțin testarea 13din 15 pentru recuperarea acestuia?Multumesc
Răspuns la discuția Suspendare permis
Multumesc