avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare cump pe apartament.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare cump pe apartament.

Buna ziua.Zilele trecute am aflat ca părinții au făcut contract de vânzare cump fratelui pe apartamentul acestora.Nu sa făcut dovada plății prin virament bancar.La decesul părinților la dezbaterea sucesiuni mai am vreun drept?Multumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 24 Aprilie 2020
Daca nu mai au nimic in patrimoniul lor, nimic mosteniti si dvs.
Apartamentul e acum al fratelui. Probabil ca pretul trecut a fost mai mic trecut, sub 50 mii de lei ca sa nu aiba obligatia sa plateasca fratele prin banca.
Puteti ataca acest act in termen de 3 ani de la deces si sa dovediti ca a fost donatie deghizata si astfel sa obtineti maxim un sfert din ap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Mihai2007 Mihai2007 Suntem doi frati la parinti si in urma decesului tatalui trebuie sa incepem succesiunea.Bunurile imobile sunt un apartament si o casa cu teren.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Bun comun sau bun propriu alejandra alejandra sunt casatorita si locuim intr-o garsoniera care e proprietatea fratelui meu si de curand am primit niste bani de la parintii mei astfel incat vanzand ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere Chilom G Chilom G Buna ziua, Parintii mei dețin un apartament pe care vor sa mi-l doneze. Notarul cu care m-am sfătuit mi-a recomandat un contract cu clauza de ... (vezi toată discuția)