avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Activitate andreea19772002

Activitate andreea19772002

Răspuns la discuția pensie alimentara de la marinari
Mentionez ca nu am dorit sa fortez un om sa se manifeste intr-un anumit mod fata de copilul sau gandindu-ma ca daca nu vine de la sine degeaba il forteaza instanta.Dar aud tot mai des ca este dreptul la o viata decenta al copilului pe care nu am voie sa-l ignor.
Multumesc pentru mesaje.
Răspuns la discuția pensie alimentara de la marinari
Multumesc pentru raspunsuri.
Mentionez ca divortul a avut loc in urma cu 3 ani,prin acord,din culpa comuna dar si cu o intelegere a nostra astfel incat rufele sa fie spalate intre noi...Ne-am inteles deci sa nu declar numele firmei unde pleca pentru ca oricum va avea grija sa nu-i lipseasca nimic fetitei,va deschide cont la gradinita cu orar prelungit unde mergea fetita si o va sustine in mod direct cu orice are nevoie.Iar eu am lasat fetita sa stea la el toate acele perioade cand era in tara.Dar nimic din ceeace a promis nu s-a materializat ba mai mult m-am trezit ca am fost data in judecata ca nu-l las sa-si vada copilul,nemaiplatind nici acei 70 ron la care fusese obligat.
Buna ziua,o intrebare am si eu....Cum se calculeaza pensia alimentara a unui copil care are tatal marinar dar care s-a declarat ca persoana ce nu inregistreaza venituri?Nu verifica nimeni daca este adevarat sau nu ce declara?Ei sunt considerati o categorie aparte pe care vor toti sa ii jupoaie de bani si multi dintre ei nu dau copiilor lor nici macar o bomboana.