Mentionez ca nu am dorit sa fortez un om sa se manifeste intr-un anumit mod fata de copilul sau gandindu-ma ca daca nu vine de la sine degeaba il forteaza instanta.Dar aud tot mai des ca este dreptul la o viata decenta al copilului pe care nu am voie sa-l ignor.
Multumesc pentru mesaje.
Multumesc pentru raspunsuri.
Mentionez ca divortul a avut loc in urma cu 3 ani,prin acord,din culpa comuna dar si cu o intelegere a nostra astfel incat rufele sa fie spalate intre noi...Ne-am inteles deci sa nu declar numele firmei unde pleca pentru ca oricum va avea grija sa nu-i lipseasca nimic fetitei,va deschide cont la gradinita cu orar prelungit unde mergea fetita si o va sustine in mod direct cu orice are nevoie.Iar eu am lasat fetita sa stea la el toate acele perioade cand era in tara.Dar nimic din ceeace a promis nu s-a materializat ba mai mult m-am trezit ca am fost data in judecata ca nu-l las sa-si vada copilul,nemaiplatind nici acei 70 ron la care fusese obligat.
Buna ziua,o intrebare am si eu....Cum se calculeaza pensia alimentara a unui copil care are tatal marinar dar care s-a declarat ca persoana ce nu inregistreaza venituri?Nu verifica nimeni daca este adevarat sau nu ce declara?Ei sunt considerati o categorie aparte pe care vor toti sa ii jupoaie de bani si multi dintre ei nu dau copiilor lor nici macar o bomboana.