Bună ziua, mi sa întâmplat o mare nedreptate să vă explic, în cursul zilei de 14.01.2020 mă deplasam către locul de munca ors Buftea județul Ilfov unde se face traversare peste o cale ferata cu bariere.ajungând aproape de trecerea la nivel cu calea ferata am redus viteza autoturismului și m am angajat în traversare caii ferate la culoarea alb intermitent al semafoarelor si cu barierele ridicate,având în fața mea alt autoturism și în spate alt autoturism deci eram trei autoturisme, ajungând la jumătatea distantei dintre cele doua bariere semnalele luminoase și acustice de culoare roșie au intrat în funcțiune eu și celelalte doua autoturisme fiind în traversarea caii ferate, după câți metri eu si celalalte doua autoturisme am fost opriti de un echipaj de politie care tocmai ce venise acolo la calea ferata și am fost sancționat cu amenda contravențională și cu reținerea permisului de conducere pentru 90 zilele aceștia considerând ca am trecut pe culoarea roșie a semaforului .consider acesta situstie o mare nedreptate și un abuz al politiei rutiere,nu se poate așa ceva și în plus am fost luat și la mișto de către agentul de politie, l am întrebat pe agentul de politie ce trebuia să fac în aceasta situație și mi a zis ca trebuia să dau înapoi autoturismul cu spatele și ca pe el nu îl interesează a văzut ca am trecut pe culoarea roșie a semaforului. Unde este dreptatea în aceasta tara România ? ????aștept un răspuns de la dvs, va mulțumesc anticipat.