Bună ziua. Am lucrat ca sofer la o firmă mare de transport internațional pe nume sc.VECTRA LOGISTIC srl din GHIMBAV BRASOV.de mărfuri,care îți dă un consum de combustibil camion 40t marcă Volvo 2005 Euro 5, de 24l/100km gol+0,4l per tona de încărcătură(ilegal din toate punctele de veder.Nici o reprezentantă nu dă un asemenea consum).Și ești obligat să semnezi ordine de plată in ALB (câte un toc la 2-3luni). Plata la kilometru total ilegal,ei punând la dispoziție la tribunal că ne platesc cu 87 euro pe zi,manipulari de tahografe,duplicate cartele tahografe ptr camioane euro 6 etc.După circa 3 ani vechime aproape le fiecare final de cursă mă scotea lipsă la motorină (cum că am consum mare) ei având litrometre pe rezervoare,vede dacă ai furato sau nu. După 3 tentative de a-mi opri bani din diurne,am anunțat tot biroul de dispeceri că refuz să mai plec în cursă până nu mi se restituie suma oprită abuziv pe motorină. După vreo 2 săptămâni m-am trezit cu plic în poștă de la avocatul firmei cum că sunt cercetat disciplinar ptr neprezentarea la serviciu. Mentionez că nici un șofer nu merge la societate decât,când pleacă în cursă. Apoi mi-am luat avocat și am contestat decizia lor de sancționare,avînd la dispoziție 1cm de hârtii doveditoare că mi sau luat bani pe motorină + 3 Cd -uri cu înregistrări unde imi cer 3 reprezentanți ai firmei să-mi dau demisia la zi. La tribunal am pierdut ca neintemeiat ne depunand și CD-urile că a spus avocatul că nu se ia in calcul CD-urile. Apoi ptr curtea de apel am dispus de un martor fost sofer,dat afară exact ca și pe mine si acele 3 CD-uri care am spus avocatului să le depună că răspund eu. După terminarea procesului avocatul meu,nici măcar nu sa sinchisit să-mi dea un SMS să-mi spună că am pierdut.Acum,eu ce să înțeleg?Că ma vândut avocatul meu? Eu văzând pe portalul curții de apel că am pierdut tot ca neintemeiat. Am sunat avocatul și mi-a spus că,curtea de apel ia refuzat martorul meu si CD-urile cu înregistrările.Oare chiar așa este? Noi cum ne putem apara dacă ne sunt respinse probele? Va mulțumesc.