Chiar dacă în problema cu benzina, societatea v-a înșelat precum ne lăsați să înțelegem, din descrierea cazului dumneavoastră, societatea la care a-ți lucrat a avut motiv să deschidă anchetă disciplinară împotriva dumneavoastră pentru lipsa nejustificată de la programul de lucru.
Știu că omenește dumneavoastră aveți justificare, dar din punct de vedere juridic din ce ați scris aici rezultă că nu a-ți adresat conducerii nici un fel de înștiințare motivată juridic ori o notificare scrisă cu atât mai puțin o cerere de chemare în judecată pentru problema pe care ați descris-o, nedreptatea care vi s-ar făcut..., Ci pur și simplu a-ți încercat să vă faceți dreptate singur, adică nu v-ați mai dus la serviciu sperând că lucrurile se vor rezolva de la sine.
V-ar fi fost de folos să ne consultați în acel moment pe noi, cei de pe acest forum sau mai bine să fi consultat un avocat specializat care să vă îndrume în interesul și să medieze conflictul cu societatea în interesul dumneavoastră, înainte să primiți avertismentul.
Referitor la semnarea cecurilor în alb Nu există "am fost obligați", ci există "accept riscul răspunderii penale la moment dat pentru a sta ca să îmi păstrez locul de muncă - acest loc de muncă" sau plec și dorm liniștit.
Cu privire la CD urile pe care ați insistat să le depună avocatul dumneavoastră, vă spun doar că acesta din urmă a acționat potrivit convingerii și experienței sale profesionale, iar dumneavoastră nu aveți cum să "răspundeți". Pot să îmi imaginez că înregistrările audio au fost făcute fără permisiunea celeilalte părți, caz în care cu siguranță înregistrărilor ar fi fost respinse de plano de către instanța de judecată de proces civil.
Cu martorul Nu știu să vă spun mai multe pentru că nu cunosc speța...
Dacă adresa de comunicare a actelor de procedură din apel a-ți setat-o la dumneavoastră acasă, peste cel mai devreme o lună de zile vi se va comunica în plic de la Curtea de Apel hotărârea judecătorească de minim două trei pagini, în care veți regăsi toate considerentele ce au condus la soluționarea în acest sens a cauzei.
Dacă adresa a fost setată la cabinetul avocatului pe care îl ați avut, atunci este obligația lui să vă înmâneze hotărârea și eventual, îi cereți asta ca să nu uite...
Hotărârea dată în apel este definitivă.
Dacă doriți interpretarea comportamentului procesual al avocatului dumneavoastră sau explicarea soluției dată de Curtea de Apel, puteți solicita acest serviciu unui avocat de bună credință.
Pentru paguba pecuniară care v-a fost adusă prin faptele înșelătoare ale societății la care a-ți lucrat, puteți acționa în civil sau în penal dacă mai sunteți în termenele de prescripție.i
Șansele de câștig depind de instrumentele de apărare pe care le aveți și dacă sunt apte a conduce la o soluție favorabilă ca să vă recuperați banii.