avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaMiky123

Activitate MihaelaMiky123

Va mulțumesc frumos!

latka a scris:

Dacă aveți activitate economică și nu e sediul social al firmei, trebuie să respectați art. 40 din legea 196 din 2018.

Bună ziua!
In apartamentul in care locuiesc desfășor activitate cu circuit închis se poate considera schimbare de destinație al acestuia? Sediul firmei fiind la o alta adresa iar punctul de lucru este la terți . Mulțumesc!
Bună ziua.
Sunt victima unui grup organizat, în urma căruia am fost pagubita de circa 20000 de euro. Dosarul este încă din 2017 iar ultima din cele doua înfățișari a avut loc în 12.02.2019
De atunci nu am mai primit nicio veste cu referire la acesta.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la organul de up sa va interesati de stadiul cercetarilor, puteti depune si cerere scrisa.
Despre ce este vorba? Ce calitate aveti in dosar?

Mai este puțin și trece un an de la ultima sentința, iar eu nu am mai primit nimic de la nimeni... Nici o știre, veste.. Nimic...
Sedinta din data de 12.02.2019 la ora 09:00
Complet: C9 C.P./FOND
respinge cererea
În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen. respinge cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu de confirmare a soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă în dosarul penal nr....... . Desfiinţează soluţia de renunţare la urmărire penală şi trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul art. 275 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată, în ?edin?ă publică, astăzi 12.02.2019.

Incheiere finala dezinvestire 136/2019 din 12.02.2019